Prodavačica rekla razbojniku "pucaj!", on se uplašio i pobegao

Za sada neidentifikovana osoba pokušala je danas oko 17 časova da opljačka jednu prodavnicu na Grbavici, saznaje 021.
Za sada neidentifikovana osoba pokušala je danas oko 17 časova da opljačka jednu prodavnicu na Grbavici u Ulici Alekse Šantića 20, saznaje 021.

Razbojnik naoružan pištoljem upao je u radnju i prodavačici rekao da mu da novac ili će pucati, ali je ona to odbila.

Očevici za 021 navode da je prodavačica na razbojnikovu naredbu odgovorila sa "pucaj!", a da se mladić zbunjen njenom reakcijom potom okrenuo i pobegao.

Kako 021 saznaje, razbojnik je u rukama imao pištolj, ali nije sigurno da li je bio pravi ili lažni. Prodavačica je kasnije policiji kazala da nema objašnjenje za svoju reakciju.

Policija i stučnjaci za bezbednost savetuju da se u slučaju pljačke ne pruža otpor razbojnicima kako ne bi dolazilo do nepotrebnih žrtava. Prema informacijama 021, u toku je potraga za razbojnikom.

  • Nina

    22.04.2014 07:02
    Kapuljaca
    Nepristojno je i nevaspitano uci u prodavnicu ili bilo koji zatvoren prostor sa kapuljacom na glavi,kao i sa suncanim naocarima.
    Toliko.
  • Jeste Da

    21.04.2014 14:07
    Što nije tim praznim livorom malo uzortirao Anonimusa, omiljeno čedo Redakcije o21 koji nemilosrdno zasipa ni krive ni dužne čitaoce bujicom svojih stupidnih kvazi komentara. Pa da malo odahnemo, makar se kasnije pojavio neki drugi amonijak.
  • los gerilos

    20.04.2014 12:13
    @gerilac
    Napravite razliku izmedju radikala i "radikala".
    Prvima respekt za doslednost, a drugima sta reci,
    promenili slovo u skracenici pa misle da su preposteni.
    Njihova skracenica je SRS(n).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti