Motoraši na Uskrs obradovali najmlađe

Mališani Dečjeg sela dočekali su svoje drugare na motorima, koji sebe na Uskrs nazivaju "Moto zeke".
Mališani Dečjeg sela dočekali su svoje drugare na motorima, koji sebe na Uskrs nazivaju "Moto zeke".

 

Uskršnja humantarna akcija "Moto zeka" koju tradicionalno organizuju aktivisti moto kluba "Apostoli" održana je na radost mališana Dečjeg sela i Doma za decu ometenu u razvoju u Veterniku.

Skoro 90 mališana živi u Dečijem selu, a motoraši su ih prilikom posete obasipali slatkišima i jajima, a neke su kao i prethodnih godina provozali na svojim motorima, što je deci ulepšalo praznik i ostavilo ih nasmejanu, razdraganu i punu lepih utisaka. - Hvala svima koji su došli sa svih strana da bi ovo izgledalo ovako kako je izgledalo. Hvala svim motoristima, klubovima, pojedincima, građanima koji su donosili slatkiše i igračke, policiji, novinarima - piše na Fejsbuk stranici moto kluba "Apostoli".

Motoraši su ovom prilikom istakli da je "ova akcija samo nastavak jedne lepe tradicije grupe ljudi koja želi da pomogne ovoj deci, koja nemaju nikog drugog osim njih" i obećali da će sličnu akciju napraviti i ove zime, kada će mališane obradovati kao "Moto Deda Mrazovi".

  • Ćevara

    20.04.2014 20:41
    Stvarno ste No.1.!!!
    Svak čast na ideji, na dobroti i ljudskosti koju ste pokazali na delu! Hiljadama ccm ste razgalili i uveselili dečija srca!! Prvi ste!
  • Vasa

    20.04.2014 16:53
    Kao i uvek
    BRAVO MAJSTORI!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti