Dačić: Policajac ranjen na Adicama znatno bolje

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je da je ranjeni policajac Ivan Mičić u znatno boljem stanju, ali da je još na intenzivnoj nezi.
Ministar unutrašnjih poslova u tehničkoj vladi Ivica Dačić izjavio je da je ranjeni policajac Ivan Mičić u znatno boljem stanju nego prethodnih nekoliko dana, ali da je još na intenzivnoj nezi.

Dačić je zajedno sa direktorom policije Miloradom Veljovićem i načelnikom novosadske policije Stevanom Krstićem posetio u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodine povređenog policajca koji se oporavlja posle ranjavanja prilikom intervencije u subotu na Adicama.

Dačić je napomenuo da je taj slučaj još jedan pokazatelj koliko je težak, odgovoran i neizvestan policijski posao. S druge strane, dodao je, ovo je i poruka da je borba parotiv kriminala u Srbiji "ne samo borba protiv organizovanog kriminala velikih razmera, ilegalne trgovine ljudima i oružjem, već obuhvata i takozvani klasični kriminal, nasilje u porodici, pa i nasilje koje se dešava prilikom intervencije policije".

On je rekao da se, kada je reč o takvim slučajevima, obično u javnosti vode rasprave o tome kako je policija postupala u konkretnom slučaju i zašto policajci nisu nosili pancirna odela. Dačić je istakao da je to stvar procene onih iz policije koji rukovode takvim akcijama i dodao da je verovatno procenjeno da ta akcija u subotu nije bila rizična.

Načelnik odeljenja ugentne hirurgije Aleksandar Luković, koji je operisao povređenog policajca, izjavio je da je policajac imao ustrelnu ranu u trbuhu sa povredom više unutrašnjih organa. On je dodao da je policajac na sreću dovezen na vreme i operisan tako da mu je sada stanje stabilno i van je životne opasnosti.

  • 22.04.2014 15:45
    Dosadni ste sa tim veličanjem četvorogodišnje Kamenice.
  • dodo

    22.04.2014 15:44
    svaka čast
    doktore Lukoviću vama i vašim kolegama hvala i
    svaka čast za operaciju.čuo sam da je rana jako opasna bila i da su hirurzi reagovali ažurno
  • Duchess of Shangay

    22.04.2014 14:01
    Nikako da mi je Dacic mio...

    Ali gde mu dodje Pajtic(ka) ovih dana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti