Štrand poplavljen, Dunav na maksimumu (Foto)

Dunav je danas kod Novog Sada dostigao maksimalni nivo od 691 centimetra što je za 12 više u odnosu na juče, a prognoze pokazuju da će talas već sutra početi da opada.

Dunav je danas kod Novog Sada dostigao maksimalni nivo od 691 centimetra što je za 12 više u odnosu na juče, a prognoze pokazuju da će talas već sutra početi da opada. Nadležni iz "Voda Vojvodine" najavljuju da najviši talas Dunava neće ugroziti branjeni deo grada.

Kamenjar, Ribarsko ostrvo, delovi Sremske Kamenice, Beočin i Čerević, kao i niz vikend naselja duž reke, danima su pod vodom. Kako je najavljeno, voda će početi da se povlači tek za nedelju dana.

Na Štrandu je voda stigla do prvih kabina, a radnici "Gradskog zelenila" nisu ni pokušali da brane plažu jer se očekuje da Dunav počne da opada. Bez obzira što se na Štrandu ne može kupati jer je voda prekrila peščani deo plaže, kupalište je juče bilo dupke puno za vreme utakmice Srbija - Gana.

  • zara

    19.08.2010 06:47
    OMG
    Dunavu ne fali nista,samo da je topla voda i to je to... :) xDDDD
  • Slobodni Vojvođanin

    14.06.2010 09:05
    @Anonimus
    Kakva je to rečenica: da li je neko razmišljao...?

    Znam da je upitna ali da li je ovde neko plaćen da razmišlja ili da radi ?

    Raditi je jedno a razmišljati je skroz nešto drugo.Jedva nam ide i rad a kamoli razmišljanje.
  • 14.06.2010 07:49
    da li je neko razmisljao da se ne naplacuje ulaz jer plaze prakticno ni nema?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti