Pagonis prodaje šampionski pojas za pomoć maloj Nađi

U akciju prikupljanja pomoći devetogodišnjoj Nađi Novaković, uključio se i višestruki svetski prvak u kikboksu, Novosađanin Nenad Pagonis.
U akciju prikupljanja pomoći devetogodišnjoj Nađi Novaković koja boluje od teške bolesti matičnih ćelija, uključio se i višestruki svetski prvak u kikboksu Nenad Pagonis.

Ovaj 26-godišnji Novosađanin je pojas profesionalnog prvaka sveta, koji je osvojio 2010. godine u Milanu 2010. godine, postavio na aukcijsku prodaju na sajtu Limundo.

Početna cena je 100.000 dinara, a kada se aukcija okonča 5. maja, Pagonis će kupcu lično uručiti pojas sa svojim potpisom.

- Pojas ima neprocenljivu vrednost za svakog borca, jer je to kruna njegovog rada. Ali, šta je gomila gvožđa, kože i zlata u odnosu na ljudski život? Za mene će on imati najveću vrednost ako postignemo to da sa njim pomognemo Nađi. Nadam se da će završiti u rukama  ljudi svesnih da će spasiti jedan život, a da pritom znaju kolika je vrednost jednog takvog predmeta - rekao je Pagonis.

U akciju prikupljanja pomoći uključili su se brojni sportisti, građani i javne ličnosti pa je zaključno sa 24. aprilom sakupljeno oko 86.000 od potrebnih 300.000 evra.

Nađi Novaković je potrebno što pre uraditi transplantaciju koštane sadrži jer joj se stanje pogoršava. U poslednje dve nedelje stalno krvari iz usta, telo joj je puno modrica i loše se oseća. Bolest joj je otkrivena u junu i poslednja tri meseca živi zahvaljujući dobrim ljudima koji redovno daju krv i trombocite za nju. Transplantacija se može uraditi u Nemačkoj ili Italiji.

Ako želite da pomognete, osim aukcijom to možete učiniti i putem uplate na žiro račune u Raiffeisen banci:

Dinarski: 265-0200000054378-94

Devizni: RS35265090000000000939

Ili slanjem SMS poruke s tekstom NAĐA na broj 5757 (za sve mreže) - cena poruke je 100 dinara sa PDV-om.

  • NS

    27.04.2014 17:50
    Šampion zauvek
  • DekacNS

    27.04.2014 16:13
    Svaka čast! Nadam se da će uspeti, i mala Nađa ozdraviti!
  • od srca

    26.04.2014 17:44
    srcu
    Veoma dirljivo,ulozen trud rad i obraz prvaka stavljen na Limundo,svaka cast,nego sta je sa nasim tajkunima koji kupuju jahte,hotelei razmecu se pamecu u Srbiji nisam procitao ni za jednog Srbija je platila za tamo nekog u Americi naseg klipana milion dolara,izgleda da su nam takvi klipani vazniji nego da se pomogne maloj Nadji,ajde vi sto imatae fabrike secera ,trzne centre, hotele, gde ste sada pravite se tose paaa nije lepo,vratite lepo ono sto ste odavno uzeli svima nama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti