Oko 10.000 maratonaca pešačilo na Fruškogorskom maratonu

Na Fruškogorskom maratonu, 37. po redu, danas je učestvovalo oko 10.000 ljudi, na 17 staza.
Na Fruškogorskom maratonu, 37. po redu, danas je učestvovalo oko 10.000 ljudi, na 17 staza.

Broj učesnika je bio znatno manji u odnosu na prethodne godine, što se moglo primetiti i na polaznim stajalištima u Novom Sadu, jer autobusi nisu bili prepuni. Učesnici su bili različitog starosnog doba, od najmlađih, koje su roditelji nosili na leđima, do iskusnih maratonaca, veterana.

Najkraća, staza za decu, bila je četiri kilometra, dok najduža, od 111 kilometara, još uvek traje.

Prisutan je i veliki broj gostiju iz bivših jugoslovenskih republika, kao i gostiju iz inostranstva: Engleske, Australije i Amerike.

Maratonce je, srećom, poslužilo vreme, a zanimljivo je da je ove godine zabeležen veliki broj mališana koji su se uključili u pešačenje.

  • 29.04.2014 09:14
    ne razumem minuse na moje pitanje, "zar nije maraton uvek bio prvi vikend maja?" "Сваке године у мају за викенд око Ђурђевдана на Фрушку гору се сјати мноштво људи свих доба да у доброј атмосфери и доброме друштву уживају у фрушкогорским лепотама." ovo je rečenica sa sajta fruškogorskog maratona. i ako mislite da ste svi pametni,jer ste prvi ili drugi put u životu išli na maraton, pitajte nekada nešto i starije od vas. sigurno ćete nešto i naučiti. a bilo je nas koji smo planirali da idemo na maraton, računajući da je prvi vikend maja.
  • мире

    28.04.2014 09:26
    Све је било одлично, прешло се 35км. Време је било савршено за шетњу.
    Једино су се саобраћајци и ГСП потрудили да упропасте диван догађај својом неспособношћу!
  • 28.04.2014 09:24
    "Broj učesnika je bio znatno manji u odnosu na prethodne godine" - zar maraton ne bude uvek prvi vikend maja????!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti