Počelo postavljanje kamene kocke u Ulici Miroslava Antića

U Ulici Miroslava Antića danas su nastavljeni radovi, nakon asfaltiranja jednog dela ove ulice.

U Ulici Miroslava Antića danas su nastavljeni radovi, nakon asfaltiranja jednog dela ove ulice.

Radnici JKP "Put" rade na postavljanju kamene kocke u delu od Ulice Žarka Zrenjanina do Ulice Vase Stajića. Kocka će biti postavljena na 880m² površine.

Iz Puta su saopštili i da njihove ekipe nastavljaju radove na zatvaranju raskopane javne površine u Ledincima u Ulici Vuka Karadžića, a u Sremskoj Kamenici na Fruškogorskom putu na popravci betonskih rigola i Ulici Sonje Marinković na izmeštanju ivičnjaka.

Takođe, popravka kolovoza asfaltom se obavlja u Petrovaradinu u Ulici Račkog, u Novosadskog partizanskog odreda i Privrednikovoj ulici.

U Ulici Fruškogorskoj ekipe PUT-a rade na izradi biciklističke staze. Odeljenje signalizacije nastavlja poslove na obeležavanju horizontalne signalizacije u Temerinskoj ulici i na raskrsnici Temerinske i Šajkaške.

  • Masinovodja

    29.04.2014 14:14
    Voz
    A sta cemo sa prvim delom Zeleznicke ulice koji je nezavrsen duze od 6 meseci? Sramota da Vas je sve koji ste ukljuceni u (ne)rad na ovom projektu! Ma bruka!
  • 28.04.2014 17:53
    a sta je sa kucom na cosku???? Cekaju da se sama urusi ili da joj novi vlasnik Matijevic jos malo pripomogne da padne?
  • Darko

    28.04.2014 14:14
    Sad ce da postavljaju te kockice do kraja sezone kao sto su prosle godine u Radnickoj. Svaka cast za gradsku vlast. U stanju su da urade cak jednu ulicu u gradu dugu 100m. A kad ce da zavrse Beogradsku kapiju. Ne znam na sta trose budzet grada kad nista ne rade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti