Svaki dvadeseti taksista vozi "na divlje"

Svaki dvadeseti taksista u Novom Sadu vozi na crno, pokazala je nedavna kontrola Gradske saobraćajne inspekcije i saobraćajne policije.
Svaki dvadeseti taksista u Novom Sadu vozi na crno, pokazala je nedavna kontrola Gradske saobraćajne inspekcije i saobraćajne policije.

Prekontrolisan je 61. taksista, a njih trojica su radili nelegalno pa su im privremeno oduzeta vozila do okončanja pravosnažnog spora kod Prekršajnog suda.

Takođe, jedan taksista je isključen iz saobraćaja na deset dana, a protiv još petorice će biti podnete prekršajne prijave jer im je istekla registracija.

Glavni saobraćajni inspektor Siniša Vujinović kaže da u Novom Sadu 1.353 taksi prevoznika ispunjava propisane uslove za rad.

  • najobicnije

    30.04.2014 20:04
    brabonjarije
    greska u kucanju......svaki dvadesti je legalan.....Izuzetno postujem sefa inspekcije Sinisu Vujinovica, ali i on se polako utapa u izjave pravih politicara, a odlicno zna situaciju.....Valjda je dobio takvo naredjenje da mora tako da prica.
  • 100% biciklista

    29.04.2014 13:07
    realan naslov bi trebao biti "svaki treći taksista vozi divlje" :D
  • @Mr Cab Driver - RE: S

    29.04.2014 12:56
    Cudi me kako tebi tako pametnom ne dopire do tih pametnih delova da se od tog sto ti nazivas "vazdusarina" i placa skolovanje tvog deteta. Takodje, pametan bi mogao i da zakljuci da kad i drugi kao ti ne bi placali "vazdusarinu" da bi skolovanje svih, kao i lecenje bilo nepostojece. Mada, nije moje da vas ovde ucim pameti, nego drzavino, koja bi trebalo da zna nacin.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti