FOTO: Zaboravljeni petrovaradinski kej i groblje na Trandžamentu

Uz ovu poruku (naslov), Novosađanka Verica Miljković nam je poslala fotografije keja sa sremske strane.
Uz ovu poruku (naslov), Novosađanka Verica Miljković nam je poslala fotografije keja sa sremske strane.

Na fotografijama se vidi zapušteno šetališe, klupe su odavno razvaljene, a "dan i noć" se stidljivo pomalja iz korova.

Poznato je da je trava najlepša u aprilu, ali jedino ukoliko se redovno održava i kosi, što se ne može reći na osnovu ovakvih slika grada. U nekim delovima grada koji još nije pokošen, trava na nekim mestima dostigla i preko pola metra.

Za sada su pokošeni svi parkovi i bulevari na kojima su postavljeni i novi zasadi na razdelnim trakama. Iz "Gradskog zelenila" navode da se radi i u ostalim delovima grada.

A Milica iz Petrovaradina poslala nam je fotografiju zapuštenog groblja na Trandžamentu.

Inače, iz ovogodišnjeg budžeta grada za Zelenilo je izdvojeno 15 miliona dinara, koliko i prošle godine, tako da bi i broj predviđenih košenja trebao da bude isti kao i lane.

Informacije i fotografije iz vašeg kraja možete nam slati mejlom na adresu radio021@021.rs

  • 04.05.2014 09:48
    Zelenilo ne odrzava gradska groblja, to je posao Lisja.
  • Baba

    30.04.2014 17:56


    Placite NS-adjani, placite,... Za drugo i niste.
  • Milana

    30.04.2014 13:59
    "Inače, iz ovogodišnjeg budžeta grada za Zelenilo je izdvojeno 15 miliona dinara, koliko i prošle godine, tako da bi i broj predviđenih košenja trebao da bude isti kao i lane."

    I lane je loše košeno. Konkretno, u Kamenici su pokosili travu na groblju i oko pruge, a verovatno i na još nekim mestima, tek pred izbore za Savet MZ. Dotad je trava bujala, a i sad je ista priča, samo što ove godine nemamo izbore ni za Savet MZ ni gradske ni pokrajinske, a ovi parlamentarni prođoše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti