Danas 22. Fruškogorski maunt bajk maraton

Danas, 4. maja, na Popovici startuje 22. po redu Fruškogorski MTB maraton, u organizaciji biciklističkog kluba "Fanatik" iz Novog Sada.
Danas, 4. maja, na Popovici startuje 22. po redu Fruškogorski MTB maraton, u organizaciji biciklističkog kluba "Fanatik" iz Novog Sada.

Takmičari, ali i rekreativci mogu da biraju jednu od tri ponuđene staze koje su u dužini od 32, 56 i 82 kilometra.

Sve staze su odlično obeležene i imaju kontrolne i okrepne tačke. Startni paketi sadrže startni broj, kultnu majicu maratona, čarape za uspomenu i bon za ručak i moći će da se podignu u Planinarskom domu "Železničar" na Popovici do sat vremena pre starta.

Početak trke je u 9.30h.

Zainteresovani detaljnije informacije mogu dobiti na sajtu www.fanaticmtb.org.

  • -

    04.05.2014 08:28
    -
    klub vam ima pravo ime ako ste se danas vozili bez blatobrana
  • 04.05.2014 07:12
    Hoce li biti maratona?Kisa ne prestaje!
  • hmm

    03.05.2014 19:08
    vozio sam najkraći maraton pre par godina, onako u hobi varijanti, bez neke naročite kondicije... mislio sam se da opet probam, super vikend avantura za ekipu (meni barem)...

    ...ali po ovom blatu pfff... ipak ću preskočiti, onima koji odu svaka čast, ne samo da će biti blato nego i malo "svežije" vreme ;)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti