Više turista u Novom Sadu nego lane

Novi Sad je, u prva tri meseca ove godine, imao 19,2 odsto više domaćih i stranih turista nego u istom lanjskom periodu, objavio je Republički zavod za statistiku.
Novi Sad je, u prva tri meseca ove godine, imao 19,2 odsto više domaćih i stranih turista nego u istom lanjskom periodu, objavio je Republički zavod za statistiku.

Kako je navedeno u saopštenju Turističke organizacije Novog Sada, noćenja turista bilo je 24 procenta više nego u istom periodu prethodne godine.

U martu je u Novom Sadu noćilo 33,2 odsto više domaćih i 23,1 odsto stranih turista nego lane u istom mesecu. Prema podacima koje beleži TONS, najveći broj turista iz inostranstva u martu su došli iz zemalja regiona, Turske, Rusije, Nemačke, Španije, Velike Britanije, Rumunije, Mađarske, Italije i SAD, a zabeležen je i dolazak turista iz Izraela, sa Havaja i iz Meksika.

Prema nezvaničnim podacima, kapaciteti u smeštajnim objektima u Novom Sadu su popunjeni za vreme prvomajskih praznika.

  • Blatobran XIV

    03.05.2014 17:33
    @Onanymus
    Očigledno si skribomanski amonijak. Jesi li ikad imao dečju sobu? A devojuku?
  • 100%Taksista

    02.05.2014 11:29
    Rebalans
    Obezbedite turistima besplatne autobusne karte, sa našeg poreza, da mogu da se voze po gradu. Taxi im je nedostupan, pošto je u Novom sadu najjeftiniji na planeti.
  • Ivan

    02.05.2014 10:26
    cirkus
    Svi dolaze da vide jedinstvenu cirkusku predstavu klovnova Novosadske vlasti,na celu sa najvecim srpskim klovnom Vučevićem

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti