VIDEO: Pretio devojkama jer su se ljubile u centru Novog Sada

Stariji muškarac pretio je dvema devojkama u centru Novog Sada zato što su se ljubile.
Stariji muškarac pretio je dvema devojkama u centru Novog Sada zato što su se ljubile.

"Da se pokupite! Batine ćete dobiti, još jednom da vas vidim. Je l’ jasno?", čuje se muški glas na snimku.

One su uznemiravanja i pretnje snimile i postavile na Jutjub.

"Zamislite kako je to gadno kada romantičan trenutak prekine pretnja batinama. Mariana i Isidora su se ljubile u centru, kada ih je napao neki prolaznik. Sreća pa se Mariana u tom haosu setila da snima, dok je šokirana Isidora pokušavala da smiri nasilnika, u strahu od onoga što bi moglo da se dogodi", komentar je koji piše ispod snimka na Jutjubu.

Isidora kaže da je jako potresena i zabrinuta zbog činjenice da se napad dogodio na javnom mestu uz prisustvo više svedoka.

"Potresena sam i preplašena da je jedan poljubac mogao izazvati toliki bes čoveka. Nije nam bila namera da provociramo bilo koga, moja devojka je došla iz Hrvatske i, s obzirom na fizičku udaljenost, prilikom našeg susreta došlo je do pojačanih emocija i razmene poljubaca, ne očekujući da će nas neko napasti u strogom centru Novog Sada u sred dana. U očima tog čoveka se videla mržnja i bes, samim tim sam se bojala da bi nas, ukoliko mu odgovorim, napao i fizički", navodi Isidora, a prenosi LGBT Novi Sad i izražava veliku zabrinutost zbog napada na ove devojke.

Devojke su nakon toga pokrenule akciju u kojoj nameravaju da zabeleže reakcije građana na javno ispoljavanje emocija poput ljubljenja u centru grada, kako bi ukazale na situaciju u kojoj se LGBT populacija nalazi. "Ostale reakcije će uskoro biti objavljene", najavile su ove aktivistkinje.

Komentari 165

  • Mastodont

    06.05.2014 07:30
    @Nina
    'Da li se neko od vas mozda zapitao kako to da je eto cela scena zabelezena snimkom? Slucajno?'

    Nek ti baba objasni da danas svaki telefon ima kameru. Onda neka ti pomogne da se snađeš sa daljincem, ili da nastaviš dalje na strani sa vestima, pa ćeš naleteti na svu silesiju audio i video snimaka magaraca koji su mislili da ih niko ne snima, i to samo u poslednjih mesec-dva: gradonačelnik Toronta Rob Ford, vlasnik Klipersa Donald Sterling, onaj magarac iz Kovilja... Sigurno se kod svih njih našao neki genije da se zapita - kako se čitava ta scena zabeležila snimkom? Slučajno? Da nije baš tada neko odvojio napor da stisne dva dugmeta? Vauu, mora da je namešteno... I nikog od njih nije takva teorija zavere izvukla iz govana u koja su se sami uvalili.
  • 06.05.2014 05:59
    Nina
    Zaista ne ocekujem da mi baka prati trendove niti da uci da vozi u 80.-oj.,ali to nije poenta. :)))))

    Da li se neko od vas mozda zapitao kako to da je eto cela scena zabelezena snimkom? Slucajno?
    Jedna stvar je iskrena emocija a druga pravljenje scene i provokacija.
    Ne budite tako naivni.
    Kao sto neko rece,to su aktivistkinje,nisu neke random devojke.
  • FoReal

    06.05.2014 01:27
    xoxo
    Svi ovi sto prete kako bi prebili ove devojke, su potajno pederi, samo su velike picke, pa to ne mogu da priznaju sebi.Pravi muskarac bi ostavio komentar da je sexy kada se dve ribe ljube, a ne ko ova picketina sto hoce da im lomi koske.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti