U petak veče sećanja na Miloša Jovanovića Hamera

U petak, 9. maja u Studiju M održaće se veče posvećeno sećanju na Miloša Jovanovića Hamera.
U petak, 9. maja u Studiju M održaće se veče posvećeno sećanju na Miloša Jovanovića Hamera.

Na večeri "More than remembering", stvaraoci iz različitih oblasti kreativne industrije, dramski i muzičke umetnici, Miloševi prijatelji i saradnici, predstaviće Novosađanima Hammer-ov ukupan stvaralački opus.

Veče će biti podeljeno u tri celine u skladu sa Miloševom definicijom kompanije "Hammmer" - radionica za reč, sliku i zvuk. Obradiće se kreativnost kroz reč, muzika kroz zvuk i film kroz sliku.

U programu će učestvovati Anica Dobra, Rambo Amadeus, Vojislav Žanetić, Aleksandar Dujin i Dobrovoljno kovačko društvo, kao i Voja Aralica, a putem snimljenih priloga publika će moći da čuje i Sergeja Trifunovića, Ivana Bosiljčića i Đuleta Van Goga. Moderator je Vukašin Tanurdžić. Program počinje u 19 časova.

Karata nema u slobodnoj prodaji, a ukupan tiraž otkupili su Miloševi prijatelji i te ulaznice ustupili studentima novosadskih fakulteta. Prikupljena sredstva će biti donirana Miloševom sinu za potrebe završetka njegovog školovanja na mastersu u Holandiji.

Više o liku i delu Miloša Jovanovića Hamera možete pročitati ovde.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti