Na Sajmu zapošljavanja 300 radnih mesta

U novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje kažu da će danas, 8. maja, na Spensu, na Sajmu zapošljavanja pedeset poslodavaca ponuditi oko 300 radnih mesta.

U novosadskoj filijali Nacionalne službe za zapošljavanje kažu da će, u četvrtak, 8. maja, na Spensu, na Sajmu zapošljavanja pedeset poslodavaca ponuditi oko 300 radnih mesta.

Načelnik odeljenja za posredovanje u zapošljavanju Dušan Marjanović kaže za 021.rs da će biti ponuđena različita radna mesta i da su zadovoljni odzivom poslodavaca.

Nezaposlenima će biti ponuđena radna mesta iz oblasti mašinske struke, informacionih tehnologija, ekonomije, poljoprivrede, radna mesta za prodaju životnih osiguranja, posao prodavca, mehaničara, vodoinstalatera, podopolagača, grafičara, frizera, konobara, automehaničara i drugo.

On kaže i da bi nezaposleni trebalo da već od 10 časova dođu na Sajam zapošljavanja, a da će im u Nacionalnoj službi za zapošljavanje pomoći oko pravljenja CV-ja ili drugih stvari neophodnih da se prijave za neki od poslova. Sajam traje do 15 časova.

  • Anonimna

    08.05.2014 20:29
    Nisam mislila da ću svojim dobronamernim savetom nekoga isprovocirati, al eto nekome malo treba...Sto se tiče provokacije vezano za pravopis no comment :) Inace sam brzopleta pa progutah koje slovo, ali na moju žalost i opšte razočarenje ovde ima toliko mladih,besposlenih i negativnih ljudi, sve razumem kako živimo nije ni čudo kakvi smo postali.
  • Попкица Бебић

    08.05.2014 11:06
    Управо се вратих са ове ''манифестације'' и мал нисам у смех праснула кад су из једне реномиране фирме тражили 2 до 3 године искуства за позицију продавачице/ касирке шта ли већ. Није баш обавезно али је пожељно. Мислим, ако сам већ факултет прегурала, ваљда ћу научити све типке којима се отвара каса и враћа кусур. Смехотресно!
  • Tenk

    08.05.2014 08:16
    Anonimna što je dobila posao preko sajma, očigledno pismenost nije bitna za obavljanje tog posla? Često se zapitam kako su neki ljudi dobili ili zaslužili taj posao. Naravno, 90% tih pozicija su rad sa ljudima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti