VIDEO: Pogledajte kako se uništavaju stajališta u Novom Sadu

021 je dobio video zapis koji je jedna Novosađanka snimila 1. maja, na kojem se vidi kako nepoznati muškarac lomi autobusko stajalište na uglu Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra Prvog.

Huligani svakodnevno uništavaju javnu imovinu na novosadskim ulicama, ali retko kada to bude zabeleženo.

021.rs dobio je video zapis koji je jedna Novosađanka snimila 1. maja oko 18 časova, na kojem se vidi kako nepoznati muškarac lomi autobusko stajalište na uglu Kisačke ulice i Bulevara kralja Petra Prvog.

U GSP-u navode da znaju za oštećenje ovog stajališta, kao i da se ovakve pojave uništavanja imovine konstantno dešavaju.

- Nažalost ništa nije izuzeto od agresivnog ponašanja koje je prisutno na našim ulicama, pa tako i imovina GSP-a, odnosno građana Novog Sada. Huligani najviše gađaju autobuse kamenicama, zimi grudvama, a na različite načine se uništava unutrašnjost vozila. Beleže se i uništavanja stajališta, a kao primer može da posluži slučaj iz jednog novosadskog naselja gde postavljeni red vožnje na tabli ne može da opstane ni nedelju dana i mi ga stalno stavljamo, a oni uništavaju i tako u krug - priča portparolka GSP-a Snežana Jaković.

Ona dodaje da se nadaju da će biti pokrenuta šira društvena akcija kako bi se suzbilo narastajuće nasilje na ulicama grada.

  • mimi

    07.05.2014 20:31
    puko
    ANONIMUSI pa da li je moguce da ne mozete da smislite neki nadimak ili ime ili ...
  • 06.05.2014 23:28
    Bezdušni.!
    Vi sedite u kancelarijama samo da bi primili ogromnu platu. Nekom je puukao film u glavi ,ako je ceo dan radio ,a poslodavac mu nije ništa isplatio i tako danima. Njemu nije do grada koji grade svakodnevno i ako se više može očekivati kompletno rušenje grada. nebi bilo prvi put i ja to ne želim. Želim samo da stavim do znanja bezdušnim osobama koje plaču za imovinom i izgledom ovog grada da ima i mnogo važnijih stvari zbog kojih bi mogli da plaču možda uskoro ovaj grad neće ni ličiti na grad.Nedaj bože da se to desi ,ali ponavljam ne bi bio prvi put.
  • Koliko unište

    06.05.2014 17:45
    toliko da odrade
    Vreme je da se uvede društveno koristan rad,pa koliko vandali unište,toliko društveno korisnim radom i da nadoknade.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti