Pojavio se Miroslav: Nisam ja pretio Bjanki

Miroslav Marcikić, momak koga je Bjanka Rac pre nekoliko dana optužila da joj preti i uznemirava tako što je snimak razgovora objavila na Jutjubu, demantovao je za 021 optužbe koje mu ona javno stavlja na teret.
Miroslav Marcikić iz Kovilja, momak koga je Bjanka Rac pre nekoliko dana optužila da joj preti i uznemirava tako što je snimak razgovora objavila na Jutjubu, demantovao je za 021 optužbe koje mu ona javno stavlja na teret.

Miroslav je, u pratnji majke, u razgovoru sa novinarkom 021 rekao da je uznemiren celom situacijom i razmerama koje je "lažna" priča o njemu poprimila, istakavši da Bjanku Rac lično ne poznaje, da su bili prijatelji na kratko na Fejsbuku, nakon čega ga je ona "bez razloga blokirala i započela hajku na njega preko društvenih mreža".

Miroslav je odbacio sve optužbe rekavši da glas koji se pojavljuje na snimku nije njegov, ali, kako tvrdi ni prateća fotografija. On kaže da je celu priču Bjanka bez ikakvog razloga izmislila.

"Ja imam svoju devojku već šest godina i trebam da se oženim, a ovo je sve poremetilo moj život i duševni mir. Javnosti želim da kažem da nisam manijak niti siledžija, nikad nisam imao nikakvo krivično delo. Ta devojka je sve to izmislila. Čuo sam da se ona tako često bez razloga sveti", rekao je Marcikić. Nakon što je dao izjavu, rekao je da ne želi da se njegov glas čuje u etru, niti je želeo da se fotografiše.

Ceo slučaj će završiti na sudu jer je Bjanka već podnela policiji prijavu protiv Miroslava, a i on je podneo kontra prijavu protiv Bjanke. (Gordana Ćosić - gocacosic@021.rs)

  • janko

    11.05.2014 10:31
    @MM
    zasto si se javljaokada to nisi ti, pa niko nije znao ko je MM, shvatio si da si otkrivenm pa sada baljezgas. nisi se slikao da te jos neke ne razgolite.
  • Bjanka

    06.05.2014 14:43
    Pojavio se Miroslav, a nije on???
  • ime

    06.05.2014 13:13
    @bezimeni
    policija nema ni obucu i uniforme ko ljudi, nose prazne okvire a ti pricas o nekim uredjajima za prepoznavanje glasa. kad ti se zavrsi epizoda CSI ugasi tv i probudi se.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti