Počeli radovi na raskrsnici kod Elektrovojvodine

Danas je počelo struganje asfalta na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara.
Danas je počelo struganje asfalta na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara.

Iz JKP "Put" mole učesnike u saobraćaju da imaju razumevanja zbog eventualnih zagušenja i da pokušaju da koriste alternativne ulice i zaobiđu ovu frekventnu raskrsnicu.

ZIG je ranije saopštio da će raskrsnica, sem novog asfalta, dobiti i šire trake za leva skretanja, dok će trotoari, bicklističke staze i ivičnjaci ostati u sadašnjim dimenzijama. Intezivan saobraćaj doveo do toga da je kolovoz na raskrsnici vidno deformisan, s kolotrazima dubokim i nekoliko centimetara, pukotinama, ulegnućima, naborima i asfaltom istisnutim iznad ivičnjaka.

Radovi bi trabalo da potraju do Međunarodnog poljoprivrednog sajma.

  • 07.05.2014 08:10
    dno dna!!!
    Juče sam oko 17.00 h išla do Merkatora. NI JEDAN RADNIK NIJE RADIO NA OVOJ RASKRSNICI, a gužva da popizdiš! Verovatno nemaju dovoljno radnika ni za 2 smene, a kamoli za 3. Možda će i ovog puta rešiti problem kao sa košenjem trave, pa da kanc. pacovi iz "Put"-a, što nemaju gde da sede izađu malo da gacaju po asfaltu, a i gradonačelnik bi mogao da im se pridruži. Tako SNS rešava probleme i vodi grad.
  • mlada vojvođanka...

    07.05.2014 07:51
    šta za tri godine?
    pa prošlog leta su kod Elektrovojvodine isto radili?...a znamo da ništa jeftinije nije nego skinuti gornji sloj asfalta,pretopiti i ponovo postaviti.Sem maltretiranja građana i "starog bitumena" koji se može itekako iskoristiti prikazana razlika u ceni smestiti 'ladno u džep i vuk sit i ovce na broju!
    da nije tužno bilo bi smešno!
  • alo alo

    06.05.2014 10:34
    Asfaltbeton
    Vidimo se za 3 godine ponovo.
    Dok god se raskrsnice ne urade kao stajalista autobusa - od betona - ovo ce se ponavljati svakih par godina... i biti odlicna podloga za korupciju, izvlacenje novca iz budzeta i manjak u kasama JP grada.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti