VIDEO: Sređuje se rasksnica na Bulevaru olobođenja

Na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, zbog radova su tokom dana zabeležene manje saobraćajne gužve.
Na raskrsnici Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara, zbog radova su tokom dana zabeležene manje saobraćajne gužve.

Ekipe JKP "Put" su počele radove na struganju nosećih asfaltnih slojeva u traci Bulevara Cara Lazara pored Tržnog centra Merkator i za saobraćaj je zatvoren deo raskrsnice uz ovaj objekat, u dužini od 150 metara i 80 metara uz isti objekat  na Bulevaru oslobođenja.

Saobraćaj se u ovom delu raskrsnice kreće jednom trakom dvosmerno zbog čega je smanjen protok.

Putari apeluju na vozače da, ukoliko su u mogućnosti, koriste alternativne pravce u periodu dok radovi budu trajali.

Reporter 021 se na terenu uverio da se kolone koje su se stvarale bile do stotinak metara u svim pravcima, ali je protok bio relativno brz i nije se čekalo duže od pet minuta.

Ekipe Puta, sem na ovoj raskrsnici, rade trenutno i na sanaciji oštećenja na saobraćajnicama u Ulici Pere Popadića, Kopernikovoj, Laze Nančića, u Petrovaradinu u Ulici Račkog, a u Sremskoj Kamenici u Miletićevoj, Marka Oreškovića, Milana Tepića.

Takođe, radi se i u Rumenačkoj, Tome Hadžića, Janka Veselinovića, a u Ulici Miroslava Antića se postavlja kamena kocka.

Putari u Ulici Dinka Šimunovića u Petrovaradinu rade na popravci tucaničkog kolovoza struganim asfaltom.

  • mimi

    07.05.2014 20:22
    @anonimus
    pa zasto ne ostave saobracajca da regulise saobracaj.
  • 07.05.2014 14:52
    bahatost
    Najveći pšroblem i uzročnik gužvi na ovoj raskrsnici je bezobrazluk pojedinnih učesnika u saobraćaju. Jasno su istaknuti znakovi za privremenu izmenu režima saobraćaja gde samo slep ne vidi da NIJE DOZVOLJENO SKRETATI LEVO, kako bi saobraćaj ipak tekao i pored toga što su neke trake zatvorene.

    Radovi moraju da se završe, mogli bi brže, mogli bi noću, OK, ali to ne menja stvar za 10-20 automobila koji u koloni čekaju na semaforu da prođu pravo npr. iz pravca Limana prema Keju, dok pametnjakovići blokiraju raskrsnicu u pokušaju da skrenu levo u Bulevar Oslobođenja... I tako svakki put kada se upali zeleno.

    Živo me zanima da li kamere za nadzor registruju ove prekršaje i da li iko u policiji ima nameru da dovede u red tok saobrađaja dok se ne završi rekonstrukcija.
  • 07.05.2014 04:54
    ivan
    ajmo posle i ostale raskrsnice,pogotovo kod futoške pijace,ceo bulevar,futoški put....ma ceo grad,infrastruktura katastrofa.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti