Administracija Zelenila i pomoćnici gradonačelnika kose travu?

"Zelenilo" će poslati radnike iz administracije da kose travu i u tome će im pomoći nekoliko pomoćnika gradonačelnika.
JKP "Gradsko zelenilo" je saopštilo da će poslati radnike iz administracije da kose travu i da će im u tome pomoći nekoliko pomoćnika gradonačelnika.

Kako su naveli razlog za ovaj potez je što kasni drugi krug košenja trave, zbog padavina i nedovoljnog broja radnika.

"S obzirom na to da naše, kao i većina javnih preduzeća, ima višak radnika zaposlenih u administraciji, oni će u naredna tri dana (07.-09.maja 2014.) biti raspoređeni na terenu. U administraciji će biti obezbeđen samo minimum procesa grada. Interesi građana moraju da budu na prvom mestu, a usluge koje oni, kao poreski obveznici plaćaju, moraju da budu ispoštovane. Građani ne snose krivicu, pa ne smeju ni posledice, zbog nagomilanog broja radnika u administraciji. Ovakve akcije biće sprovođene od sada svaki put kada radovi na terenu iz bilo kojih razloga budu kasnili", stoji u saopštenju "Zelenila".

Ovo preduzeće je navelo i da će se akciji košenja i sakupljanja trave u nekoliko delova grada gde ima najviše pritužbi građana pridružiti i pomoćnici gradonačelnika: Vladimir Stojković, Vanja Vučenović i Miroje Jovanović.

Za sutra je planirano košenje i sakupljanje trave na Bulevaru Evrope i na Limanima 3 i 4.

  • che guevara

    07.05.2014 19:00
    bravo
    nekako mi drago da citam ove komentare, primetio sam da vas ima puno slobodnih tj niste se verili sa nekom strankom pa jos razmisljate svojom glavom.. nego malo o temi dana najpre pojasnjenje za personu koja kaze da treba da rade svoj posao, pa nemaju oni posao oni imaju samo radno mesto koje im je stranka dala... nego evo jedan predlog jednostavno posto ih ima previse u administraciji a malo na terenu neka tu i ostanu pa izabrati zito od kukolja.....
  • Amoniman

    07.05.2014 15:38
    Uopšte ne vidim u čemu je problem?!
    U JKP se i zapošljava kadar sa privatnih fakuleta ili bez ikakvog obrazovanja preko partijskih knjizica dok nam doktori i inzenjeri konobarisu po brodovima.
    Svako ko misli da je bolje zasluzio neka se seti kako je dobio posao!
  • Ћофи

    07.05.2014 15:35
    Леп гест
    Не бих да мрачим, али бојим се, да су наведени овим гестом (шта год да је) одредили своју употребну вредност. Иначе, нисам члан снс, али подржавам реформе сваке врсте које спорводе, па и косидбу на Лиманима.
    Шта је Рајац бољи од нас?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti