URS napustio ceo novosadski odbor

Kompletan novosadski odbor URS-a iščlanio se iz ove organizacije na čelu sa predsednicom GO Jelenom Jevtić i njenim zamenikom Dušanom Mrkićem.
Kompletan novosadski odbor URS-a iščlanio se iz ove organizacije na čelu sa predsednicom GO Jelenom Jevtić i njenim zamenikom Dušanom Mrkićem.

Kako 021 saznanje, deo je već prešao u LSV, a deo još pregovara.

Jevtićeva je imenovana za Poverenicu novosadskog URS-a pre nešto više od godinu dana, pa se očekuje skoro imenovanje novog poverenika za Novi Sad.

Podsetimo, za URS je na poslednjim parlamentarnim izborima u Novom Sadu glasalo tek 1% izašlih na birališta. Regioni nisu ništa bolje prošli ni na republičkom nivou  osvojivši oko 3%, pa je ubrzo Mlađan Dinkić podneo ostavku na mesto predsednika.

Inače, nekadašnji članovi G17 u Novom Sadu počeli su da napuštaju Dinkića od trenutka kada je ušao u savezništvo sa Majom Gojković. Razočarani su tada uglavnom prešli u DS, a nakon poslednjih izbora u NDS.

  • Iskrena

    09.05.2014 09:22
    Kakvi ljudi
    Volela bih samo kada bi neko od vas imao prliku da upozna ovo dvoje ljudi, pa da se lepo iskaki po svim brljotinama koje ste napisali za njih. Nego ste svi u strankama u kojima na FB ili na nekoj drugoj društvenoj mreži stoje naređenja od vaših vodećih "Ajmo sad svi da komentarišemo taj i taj naslov u tim i tim novinama, ali ne potpisujte se kao članovi stranke, nego obični građani". Doviđenja!
  • Sale

    08.05.2014 09:09
    Anjelka
    doticni gospodin mrkic je promenio vise stranaka nego Anjelka klubova.
    Da li moze neko da nabroji sve stranke u kojima je bio.
    Hvala unapred
  • 08.05.2014 09:05
    LSV se ne kopca na ledja
    ne brinite, nece ovih dvoje biti nista osim obicnih clanova...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti