Novosadski odbor DS-a podržao Pajtića

Novosadski odbor DS-a podržao je kandidaturu Bojana Pajtića za predsednika te stranke.

Novosadski odbor DS-a podržao je kandidaturu Bojana Pajtića za predsednika Demokratske stranke.

- Uzimajući u obzir dosadašnje rezultate, koje je Bojan Pajtić postigao u Vojvodini i ugled koji ima u Demokratskoj stranci, Predsedništvo Gradskog odbora Novi Sad podržava njegovu kandidaturu za funkciju predsednika Demokratske stranke - navode novosadske demokrate.

Pored novosadskog odbora, Pajtiću je podršku dalo još pet odbora te stranke.

Pajtićevu kanidaturu na stranačkim izborima koji su zakazani za 31. maj podržali su odbori u Šapcu, Loznici, Sokobanji, Kosovskoj Mitrovici i beogradskoj opštini Stari grad, naveo je izvor agencije Beta.

Sam Pajtić nije želeo da komentariše navode da će biti kandidat za lidera partije, ali je predsednik DS-a Dragan Đilas potvrdio da mu je Pajtić, koji je sada zamenik predsednika stranke, kazao da će biti protivkandidat na izborima za predsednika partije.

Đilas nije naveo čime je Pajtić obrazložio želju da se kandiduje za predsednika DS, ali je rekao da bilo ko od njih dvojice da izgubi izbore, nema potrebe da napušta stranku.

  • Pragmatičar

    08.05.2014 21:49
    koliko ja vidim
    biće vama još malo Srba Bubnjević predsednik stranke
  • maja

    08.05.2014 15:55
    eto jos jednog DS-a,pitam se samo kako ce se zvati..
  • Yellow Submarine

    08.05.2014 14:42
    Bože, koga još interesuju demokrate?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti