Direktor "Zelenila" gurnuo bivšeg radnika?

Bivši radnik "Gradskog zelenila" Siniša Mićunović tvrdi da ga je direktor te firme Milan Novaković gurno kada je jutros pokušao da ga fotografiše u Ulici 1.300 kaplara. U "Zelenilu" demantuju Mićunovićeve navode, optužujući njega za napad na direktora.

Bivši radnik "Gradskog zelenila" Siniša Mićunović tvrdi da ga je direktor te firme Milan Novaković gurno kada je jutros pokušao da ga fotografiše u Ulici 1.300 kaplara.

Mićunović za 021 kaže da ga je Novaković udario po ruci kada je pokušao da ga fotografiše u radnoj uniformi, kao što je prethodno fotografisao svoje bivše kolege koje je tu sreo.

- Zastao sam kod bivših kolega da im se javim. Pričali smo i tada sam ih fotografisao mobilnim. Primetio sam i direktora Novakovića u radnoj uniformi, kako prolazi i priča telefonom i okrenuo sam se ka njemu da i njega fotografišem. Tada je on zamahnuo rukom prema meni i udario me po ruci, tako da mi je telefon ispao, a ja sam pao - navodi Mićunović i dodaje da Novaković ništa nije rekao, nego je samo otišao dalje.

Ovaj bivši radnik Zelenila koji je januara ove godine otpušten nakon deset godina kaže da vodi spor protiv preduzeća zbog otkaza, ali da, i pored toga, ne razume ovaj Novakovićev potez.

- Mislim da nije zabranjeno fotografisati direktora u radnom odelu. Meni je to bilo simpatično, a koliko znam novinari su ga već tako fotografisali. Ne znam šta će sad biti, ali prijavio sam incident policiji koja je uzela izjavu od mene i svedoka koji su videli šta se dogodilo. Mislim da je neprimereno da se neki direktor tako ponaša - kaže za 021.rs Mićunović, koji dodaje da nije član ni jedne političke stranke.

On navodi da nije povređen, samo se ugruvao, ali da će po savetu policije otići na pregled kod lekara.

Zelenilo: Mićunović je napao direktora

U "Gradskom zelenilu" demantuju Mićunovićeve navode, optužujući njega za napad na direktora.

- Mićunović, koji je od ranije poznat policiji zbog nekoliko krivičnih dela, danas pre podne je verbalno napao direktora. Tom prilikom uputio mu je fizičke pretnje i pretnje njegovoj porodici unoseći mu se u lice. Posle izrečenih pretnji i uvreda, pokušao je da fotografiše direktora, što mu Novaković nije dozvolio odgurnuvši mu mobilni telefon. Mićunović je nakon toga incsenirao pad i optužio direktora za fizički napad, da bi posle nekoliko minuta obavestio medije o navodnom fizičkom nasrtaju direktora na njega, a desilo se upravo suprotno. O incidentu, koji Mićunoviću nije prvi, ali smo ubeđeni da će biti poslednji, obaveštena je i policija - kaže savetnik direktora Ivan Nožinić u izjavi za 021.rs

On je dodao i da je Mićunović bio zaposlen u "Gradskom zelenilu", gde je zbog nedolazaka na posao krajem prošle godine dobio otkaz.

- Po dobijanju otkaza Mićunović, poznat po nasilnom ponašanju, napravio je nekoliko krivičnih dela. U rasadniku našeg preduzeća fizički je napao vozača stavivši mu nož pod grlo. Nekoliko dana posle toga istom radniku je pretio vatrenim oružjem, a poslednjeg dana prošle godine u prostorijama Uprave ošamario je pomoćnika direktora za komercijalne poslove. Protiv njega je zbog svega navedenog u toku krivični postupak, a policija je u nekoliko navrata morala da interveniše. U našem preduzeću bio je zaposlen i njegov otac Slobodan Mićunović koji je pre desetak godina u Futoškom parku pretukao nekadašnjeg direktora "Gradskog zelenila" Sašu Ivkovića i nanevši mu teške fizičke povrede - kaže Nožinić.

Mićunović je, nakon toga, za 021 naveo da su nadležni u preduzeću izneli niz neistina i demantovao sve što su saopštili o njemu i njegovom ocu.

Inače, Milan Novaković je na poslednjim izborima izabran za narodnog poslanika ispred SNS i očekuje se da podnese ostavku, jer prema zakonu ne može da bude direktor JKP i narodni poslanik. (Žarko Bogosavljević- zarko@021.rs)

  • dekiNS

    09.05.2014 10:29
    dobro je prosao ovaj Direktor mada ne podrzavam nasilje. Direktora, uskoro bivseg, iz JKP LISJE Stojana Ivanisevica su njegovi Grobari pretukli i strpali u Raku kada je dosao da ih zajebava na radno mesto i od tada se opametio i vise ne svrce na G Groblje vec kao kisa oko Kragujevca opkolisa i salje svoje pulene, Milenkovica,Kekica, Milanovica, Gvojica, Tesanovica...da smiruju situaciju...
    svakom po zasluzi
  • Jovan

    09.05.2014 08:56
    Poznavajući Milana Novakovića 100% sam siguran da niti je izazvao incident niti je napao ovog psihičkog bolesnika..Milan Novaković je jedan fin, miran i staložen čovek..siguran sam da on sam ne bi sebi dozvolio da ga pacijent psihijatrije isprovocira.
  • 09.05.2014 04:13
    Poslanički nema šta!
    Svi smo mi on,Mićunovića za direktora!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti