FOTO: Voša sa Novosađanima proslavila osvajanje Kupa

Nekoliko hiljada Novosađana pozdravilo je fudbalere Vojvodine, koji su osvojili svoj prvi trofej u Kupu Srbije.
Nekoliko hiljada Novosađana pozdravilo je fudbalere Vojvodine, koji su osvojili svoj prvi trofej u Kupu Srbije.

Fudbaleri Vojvodine su otvorenim autobusom krenuli iz Sportskog centra Vujadin Boškov, a na gradskim ulicama građani su ih pozdravljali.

Po dolasku na plato kod Spensa, fudbaleri su izašli na binu, navijači su sa terase stadiona "Karađorđe" palili baklje, pevali navijačke pesme, a bilo je i vatrometa.

Jedan navijač Vojvodine, Danijel Apro, rekao je da je samo zbog finala doputovao iz Budimpešte u Srbiju i da se odmah vraća nazad.

"Bio sam na svim finalima u kojima je igrala Vojvodina proteklih godina, došao sam i sada, bez očekivanja, a pobeda mi znači još više jer je Kup osvojio ovaj mladi tim", rekao je Apro.

Vojvodina je u sredu na stadionu Partizana pobedila Jagodinu sa 2:0 i tako u godini u kojoj proslavlja svoj 100. rođendan došla do prvog trofeja u tom takmičenju.

  • 09.05.2014 15:27
    Stari Novosadjanin
    @Chiki

    Klasican vojvodjanski fasista. Smrt fasizmu, ziveo Partizan i Novi Sad naravno, sa svim tolerantnim ljudima u njemu, odakle god da su dosli i koje god da su nacionalnosti. To je point Novog Sada. Dzaba ti pismenost i gramaticka ispravnost kada su ti misli neispravne i fasisticke.
  • Markov

    09.05.2014 09:27
    Vosa
    Novi Sad je srpska Atina, Vosa je bila i ostala srpski klub...a vi se mozete pojesti od muke, kojima to smeta.
  • Chiki

    09.05.2014 09:20
    Transfer blama
    @"pravi novosadjanin"

    Transfer blama je kad neko cita tvoj komentar i shvati da pravopis kriticno ne poznajes (ti bi "ne poznajes" napisao zajedno). To sto si u NS od 90ih te ne cini pravim novosadjaninom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti