VIDEO: Kola u kojima je bilo dete vijugala po putu kod Novog Sada

Na Jutjubu se pojavio snimak automobila Folksvagen pasat koji kilometrima krivuda putem između Iriga i Novog Sada preko Fruške gore. Na videu se vidi kako vozilo u kome je dete šeta levo - desno na putu.

Na Jutjubu se pojavio snimak automobila Folksvagen pasat koji kilometrima krivuda putem između Iriga i Novog Sada preko Fruške gore.

Snimak su napravili mladići koji su bili u automobilu koji je sve vreme pratio Pasata rumskih tablica, nakon što su imali manji sudar sa njim. Na videu se vidi kako vozilo u kome je dete šeta levo - desno na putu na delu puta od Hopova ka Novom Sadu u delu preko Iriškog venca.

Pasat nekoliko puta udara u bankine, prelazi u drugu traku i za tek par santimetara prolazi pored kamiona i automobila iz druge trake. Na kraju izleće sa puta u jarak. Mladići koji su napravili video zapis su tokom snimanja zvali policiju i obavestili o ovom slučaju, a sve vreme se čuju njihovi zabrinuti glasovi jer se u kolima nalazi dete.

Na kraju, kada je vozilo izletelo sa puta, oni su prekinuli snimanje i krenuli do pasata da pomognu vozaču i detetu u kolima.

Ispod komentara na Jutjubu, autor snimka je naveo da je dete prošlo nepovređeno, da se policija posle izletanja pasata sa puta pojavila za 10 minuta. On je napisao i da im je rečeno da je vozač bio u stanju "hipoglikemije", odnosno pao mu je šećer nakon jedne čašice rakije i da mu je izmereno 0,2 promila alkohola u krvi.

  • Pajser

    12.05.2014 05:14
    @Radisa
    Alo indijanac... a da ne pije rakiju ako ima secer ? Misilm... idi lezi.
  • radisa

    11.05.2014 15:26
    Alo indijanci...
    znam coveka on ima secer od 5 god i nezna sta radi kad je u takvom stanju
    ...
  • 10.05.2014 23:30
    ma pandur je lik 100 posto, zato su mu i nasli 0.2 mater im jbm.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti