Ovacije “Galebu” u Firenci

Dramska predstava “Galeb”, Srpskog narodnog pozorišta, doživela je ovacije publike u italijanskom gradu Firenci, saopštilo je danas SNP.

Dramska predstava “Galeb”, Srpskog narodnog pozorišta, doživela je ovacije publike u italijanskom gradu Firenci, saopštilo je danas SNP.

Tu višečasovnu predstavu, rađenu po tekstu Antona Čehova u režiji Tomija Janežiča, Drama SNP-a izvela je u petak uveče na 21. festivalu Fabrika Evropa, koji se ove godine održava održava od 8. maja do 28. juna.

Glumce i reditelja “Galeba” publika je noćas u tri sata pozdravila ovacijama, a oni publiku aplauzom, navodi se u saopštenju iz SNP-a i dodaje da će ta predstava biti izvedena i u subotu i nedelju, u prostoru Stanice Leopolda u Firenci.

  • 10.05.2014 17:52
    Čitateljka sajta
    Malo sam razocarana što moja omiljena stranica prenosi tek tako utiske o necemu cemu koliko mogu da shvatim nije prisustvovala, zasto pozoriste salje saopstenje, pa mogu da napisu sta god hoce, i pisu za razne druge bezvezne predstave koje sam gledal au tom teatru, srecom u ovom slucaju radi se o dobroj predstavi ali trebalo bi da povedete racuna o tome...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti