Rudolf u Novom Sadu 19. i 20. maja

Poznati holandski kuvar Rudolf van Vin pripremaće jela pred Novosađanima 19. i 20. maja, saznaje 021.
Poznati holandski kuvar Rudolf van Vin pripremaće jela pred Novosađanima 19. i 20. maja, saznaje 021.

Zvezda kablosvkog tv kanala "24Kitchen" predstaviće se novosadskoj publici najpre 19. maja na Trgu slobode s početkom u 18h, a potom i dan kasnije na Poljoprivrednom sajmu od 10 časova.

Rudolf će uživo pripremati recepte s pivom i govoriti o holandskoj kuhinji.

On stiže pod pokroviteljstvom ambasade Holandije, kako bi na najbolji način predstavio svoju domovinu na otvaranju 81. međunarodnog poljoprivrednog sajma koji se ove godine održava od 20. do 26. maja. Holandija je ove godine zemlja partner i odlučeno je da će Rudolfu, kao jednom od najpopularnijih Holanđana kod nas, pripasti čast da prezentuje svoju zemlju.

Holandski kuvar će se u utorak 20. maja ponovo predstaviti i Beograđanima gde će od 18 časova nastupiti u Stadion Shopping Centru i demonstrirati svoje veštine u pravljenju poslastica. Inače, on će u okviru velike balkanske turneje obići još i Ljubljanu, Zagreb i Sofiju.

  • Ćevara

    12.05.2014 11:40
    Bolje bi bilo...
    da organizujete "Narodnu kuhinju" i nahranite gladne!!!
    Samo dovodite Evropejce!
    Do juče ste Vi i Vaš Vojvoda kupovali kifle (Madjarima 1 a Slovacima 2) i iseljavali a sad se dodvoravate Evropi!
    Dovedite i onu nakazu sa Evrosonga, nek Vam održi prijemni koncert za ulazak u EU!!!
  • 11.05.2014 16:44
    Super!
    Rudolf je glavni deda mrazov jelen koji vuce sanke po nebu i nosi nebrojeno puno poklona za decu koja su bila dobra. Poslednji put je vidjen pre pet godina iznad Sremske Mitrovice i prica se da su ga ubili krivolovci.
  • Licanin

    11.05.2014 16:19
    "Dodjos"
    Koliko ovde ima bolesnih ljudi kad vest o dolasku kuvara vezuju za "dodjose". Samo jos fali onaj sa "tarzan ijekavicom"... :) Lepo je vreme, prosetajte, druzite se, poradite na sebi, uradite nesto od zivota, budite dobri prema svima i garantujem vam da cete imati daleko lepsi zivot. Nemojte da vam zivot prodje u frustracijama, mrznji i stavu da su vam za sve nedace drugi krivi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti