Ubistvo na svadbi u Čurugu

Noćas se dogodilo ubistvo za vreme svadbe u Čurugu.
Noćas se dogodilo ubistvo za vreme svadbe u Čurugu, kada je između dvojice muškaraca došlo do verbalnog sukoba, a zatim i tuče.

Tuča u kafani "Evropa" se ubrzo otrgla kontroli i tom prilikom je preminuo tridesetosmogodišnji Dragan Glamočić iz Čuruga.

Kako se sumnja, njega je pretukao godinu dana mlađi M. J. iz Gospođinaca koji živi u Novom Sadu. Osumnjičeni je nekoliko puta udario u glavu žrtvu, nakon čega je Čuružanin pao na zemlju bez svesti. Potom ga je udario još nekoliko puta, ali se pretpostavlja da je kobno bilo kada je Glamočić glavom udario o ivičnjak.

Prema nekim tvrdnjama, povod za svađu bilo je ponašanje Glamočića koji je u nekom trenutku počeo da viče i da psuje na svadbi. Navodno je M. J. pokušao da ga umiri, ali je taj pokušaj prerastao u svađu posle čega su izašli napolje i potukli se.

Policija je u pratnji nadlženog tužioca izvršila uviđaj, a slučaj je okarakterisan kao ubistvo. Osumnjičenom M. J. je određeno policijsko zadržavanje, a u Zakonskom roku će biti priveden istražnom sudiji.

  • Anonimus - @ 02:43 • 13.05.20

    14.05.2014 00:00
    Tako, brate. Ovo je bilo super. Odmereno, kratko, jasno.
  • 13.05.2014 22:19
    @ 02:43 • 13.05.2014. Ano
    A vidim tvoju prosto prosirenu recenicu su ljudi bas ispratili. To sto tebe zaboli glava od dva pasusa je tvoj problem, a ja cu da pisem onoliko koliko mislim da zelim da kazem, koga mrzi ne mora da cita.
  • @ 02:43 • 13.05.2014. Ano

    13.05.2014 12:14
    Ajde skrati komentar, pa ga mozda neko i procita. Disertaciju prijavi negde drugde, a ne u "komentarima".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti