Bokan potvrdio da više neće biti direktor "Urbanizma"

SPS bi danas konačno trebalo SNS-u da odgovori na zahteve o rekonstrukciji lokalne vlasti.
SPS bi danas konačno trebalo SNS-u da odgovori na zahteve o rekonstrukciji lokalne vlasti.

Naprednjaci od socijalista očekuju da se odreknu "Toplane" i "Puta" i da Siniša Sević odstupi sa mesta predsednika Skupštine grada, dok bi im ostao samo "Parking servis". Za sada nema informacija šta je centrala SPS-a preporučila novosadskom odboru da uradi, a u opciji je i izlazak socijalista iz gradske koalicije.

S druge strane, ostali koalicioni partneri SPO, 3D, DSS i Treća Srbija su ranije pristali na uslove SNS da napuste pojedine rukovodeće funkcije. Lider 3D i direktor "Urbanizma" Tomislav Bokan je za Blic potvrdio da odlazi sa te funkcije, navodeći da "želi da se posveti pokretu".

U DSS-u su naveli da izlaze iz GSP-a, ali da će za uzvrat dobiti Spens, čiji je direktor, inače iz SNS, postao poslanik u Skupštini Srbije.

Za Treću Srbiju je izvesno da ostaju bez mesta člana Gradskog veća za kulturu, najverovatnije i "Lisja", pri čemu im ostaje "Informatika", a Andrej Fajgelj više neće biti prvi čovek Kulturnog centra grada.

Podsetimo, gradonačelnik Miloš Vučević je pre više od mesec dana počeo razgovore sa koalicionim partnerima, pošto su naprednjaci ostvarili odličan rezultat na republičkim izborima.  Istovremeno, zbog preletanja odbornika, svoj odbornički klub povećali su na 23 odbornika i time značajno ojačali svoje pozicije.

Komentari 124

  • 14.05.2014 21:24
    dole banda
    Tomislav Bokan ... odelo je promenio al' ista je to bitanga !
  • stojan

    14.05.2014 21:09
    Novi Sad ne zeli SPO,TS,ROMSKU P.
    Naprednjacima nepodobni podobni.
    za sta?
  • Posmatrac

    14.05.2014 20:03
    @Ja - dokle vise - 12:08 • 13.05.2014.
    Ko to laje bez veze,,,ili te mrze, ili su pakosni i zavisni?
    Jako mi vas je zao.
    bokan je za njih car......
    p.s. ocekujem bar jedan komentar

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti