Ministar policije nezadovoljan stanjem bezbednosti u Novom Sadu

Ministar policije Nebojša Stefanović nije zadovoljan stanjem bezbednosti u Novom Sadu.

Ministar policije Nebojša Stefanović nije zadovoljan stanjem bezbednosti u Novom Sadu.

On smatra da je potrebno preduzeti nekoliko hitnih mera kako bi se osećaj bezbednosti na novosadskim ulicama poboljšao. Stefanović kaže da će tome doprineti angažovanje 200 policajaca koji se trenutno nalaze na obuci i koji treba da stupe u službu i da će MUP pomoći u nabavci forenzičke opreme za novosadsku policijsku upravu.

"Očekujem da se policijska uprava u Novom Sadu više angažuje kako bi građani osetili da nema nedodirljivih i da će policija rešiti najteže slučajeve kriminala, skloniti sa ulica kriminalce, sankcionisati ih i goniti, kako bi Novosađani mogli mirno da spavaju", kazao je novi ministar policije.

On je dodao da u nekim slučajevima greške nisu do policije i da se često dešavaju kod sudskih organa, pogotovu u situaciji "od kada smo prešli na tužilačke istrage", jer je potrebno vreme da bi se postigla maksimalna efikasnost.

Stefanović je siguran da će policija maksimalno odgovorno raditi svoj posao i ako treba "počistiti i one u svojm redovima koji možda ne shvataju da je poziv policajaca časna profesija" i koji sarađuju sa kriminalcima. (Suzana Stojićević - suzana@021.rs)

  • Tja

    19.05.2014 07:23
    A jesi li bio nezadovoljan i bezbednoscu u Obrenovcu? Video sam samo da si napunio gace jer su te neki gradjani napali i napljuvali. Doso covek da se slika i da ga malo snime pa ce dalje na sminkanje za sledecu scenu.
  • 15.05.2014 16:00
    neki novi klinci
    sigurno se to uči na Megatrendu
  • Lala

    15.05.2014 06:55
    a da promene ..
    ime stranke u ,,KALIMERO,,?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti