Utopio se muškarac u Dunavu kod Kovilja

Telo muškarca starog oko 60 godina pronađeno je jutros u rukavcu Dunava kod Kovilja, saznaje 021. Telo utopljenika pronađeno je oko 10h, potvrđeno nam je u policiji.

Telo muškarca starog oko 60 godina pronađeno je jutros u rukavcu Dunava kod Kovilja, saznaje 021.

Telo utopljenika pronađeno je oko 10h, potvrđeno nam je u policiji. On se utopio sinoć oko 20h. Vatrogasci nisu mogli da ga izvuku jer nemaju odgovarajuću opremu, već se čekalo na ronioce.

U Kliničkom centru Vojvodine potvrđeno je da je telo muškarca u Institutu za sudsku medicinu, te da se čeka obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Nezvanično, U. V. je sinoć iskočio iz čamca u kojem se vozio Dunavom, pošto je voda počela da ulazi u njega i pokušao da dopliva do obale. (Suzana Stojićević)

  • 15.05.2014 13:42
    VELIKI COVEK
    Sjajan covek, izuzetan otac, najbolji deka . . .

    Čika Uroše neka ti je večna slava
  • 15.05.2014 12:16
    Umro je radeci ono sto je najvise voleo.
  • Tuga

    15.05.2014 12:09
    Ubilo ga finale evropske lige.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti