LSV spremna da pomogne novosadskoj vlasti

Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić izjavio je danas da ta stranka nije kontaktirana u vezi sa aktuelnim razgovorima o rekonstrukciji vlasti u Novom Sadu.
Predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić izjavio je danas da ta stranka nije kontaktirana u vezi sa aktuelnim razgovorima o rekonstrukciji vlasti u Novom Sadu.

Kravić je kazao da je hipotetičko pitanje da li bi LSV ušla u vlast ako bi joj bilo ponuđeno, ali je kazao da bi ta stranka prihvatila razgovore i pomogla u rešavanju problema.

"U nekoj izuzetnoj situaciji mi bi mogli da pružimo pomoć na oročeni rok", rekao je Kravić, dodajući da LSV ne želi da pomogne ni jednoj stranci već da pomogne građanima Novog Sada.

On je rekao da se već više meseci u Novom Sadu priča o rekonstrukciji vlasti, a da za sve to vreme LSV ima izuzetno kritički odnos prema gradskoj vlasti i da već dve godine zahteva da se reši pitanje kupovine glasova što su, kako je kazao, u maju 2012. tražili i aktuelni gradonačelnik i zamenik gradonačelnika.

Potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović kazao je da ta stranka postavlja pitanje šta se želi postići sa rekonstrukcijom i da li ona predstavlja potvrdu da su tačni navodi, koje LSV u poslednjih dve godine ističe, a to je da stanje u gradskim preduzećima nikada nije bilo lošije.

"Videćemo da li će biti nekih smena i da li će se reći zbog čega je taj neko smenjen, jer ukoliko nekoga smenjujete onda on verovatno nije dobro radio", rekao je Jovanović, istakavši da se rekonstrukcijom vlasti ne sme kupovati vreme, jer su građani Novog Sada najvažniji, a nereagovanjem na lošu situaciju u gradskom sektoru, oni su direktno ugroženi.

Govoreći o razgovorima o rekonstrukciji vlasti Jovanović je rekao da LSV ne učestvuje u njima, a na pitanje da li bi prihvatila poziv da uđe u vlast, on je rekao da bi ta stranka pomogla ukoliko je " ideja da se izbaci sve ono što je loše i što utiče na funkcionisanje grada".

  • Građanka

    16.05.2014 11:59
    samo kad smo vam videli leđa....
    " ideja da se izbaci sve ono što je loše i što utiče na funkcionisanje grada" - kako vas nije sramota??? Vlast u Novom Sadu vadi vruće kestenje koje su servirali ljigaši I žuti!!! Izbori su pokazali da ste prošlost! Zbogom za sva vremena!!!
  • Ema

    16.05.2014 10:52
    poslednji trzaji LSV
    Kome se to nude istaknuti "muzicari" kombi stranke? Zahvaljujući Vašem stručnom upravljanju tokom poslednjih 15 godina, javni sektor je uništen I opljačkan.....Jedina oblast u kojoj ste eksperti je VIŠEDECENIJSKA DEMAGOGIJA - to vise ne prolazi!!!
  • Forca Brutale

    16.05.2014 09:35
    Ovo je samo dokaz koliko je LSV nisko pao kad se nudi ko najjeftinija ulicarka svima. Oni bi svima pomogli samo da im se nadji po koja fotelja a bas zbog toga su pogubili glasacko telo i kredibilitet medju gradjanima Vojvodine.

    LSV vreme je da nestanete sa scene i prepustite one kojima je Vojvodina u srcu i kojima je do nje stalo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti