FOTO: Novi Sad - mokar ali lep

Iako već dva dana kiša pada bez prestanka, duva jak vetar, i nosi sve što stigne, lepota Novog Sada nije ništa manja. Sugrađanka Ksenija Ivanović našla je vremena da zastane i po ružnom vremenu fotografiše puste ulice, užurban saobraćaj i druge prizore.
Iako već dva dana kiša pada bez prestanka, duva jak vetar, i nosi sve što stigne, lepota Novog Sada nije ništa manja.

Sugrađanka Ksenija Ivanović našla je vremena da zastane i po ružnom vremenu fotografiše puste ulice, užurban saobraćaj i druge prizore.


  • Ksenija

    16.05.2014 12:29
    Hvala ljudima kojima su se fotografije dopale, cilj je bio osveziti ljude koji zbog ovih uslova nisu u mogucnosti da obidju grad da se u tople domove uvuce delic atmosfere :)
    @anonimus 1 @anonimus 2 i @svedok saradnik ne mogu a da se ne na smejem vasim komentarima jer umesto da se bavite fotografijama koje bi trebale da budu predmet komentara vi se bavite mojim zivotom koji je, moram da napomenem, i te kako ispunjen.
    Kamo srece da nas je vise ovako kao ja ,,bez zivota" sto radimo ono sto volimo i po najgorim uslovima iz ciste ljubavi i osecaja ispunjenosti, to je ono sto vi ocigledno nemate pa ne razumete.

    Veseli pozdrav :)
  • cuci

    16.05.2014 09:26
    moj gad i moja Vojvodina
    U Vojvodini je situacija sa poplavama, vodom pod kontrolom. Zato sto se godinama unazad radi i vodi racuna o svemu, za to su zasluzne institucije, pre svega. Red bi bio da se to sada kaze i javno. Dakle, radi se u Vovjodini i zato ona prednjaci i uvek je prednjacila u svemu!
  • marica

    16.05.2014 09:24
    nas novi sad
    I jeste nas i jeste najlepsi Novi Sad. Svi treba da ga cuvamo i od prljavstine, nasilja i kriminala. Hvala Kseniji na ovim divnim snimcima i zelji da ih podeli sa nama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti