Novosađanin najbolji mađioničar za decu na svetu

Mađioničarsku predstavu za decu Milana Volareva (Volare) udruženje svetskih mađioničara proglasilo je za najbolju na planeti.
Mađioničarsku predstavu za decu Milana Volareva (Volare) udruženje svetskih mađioničara proglasilo je za najbolju na planeti.

Volarev je svojom originalnošću i načinom rada zaslužio da dobije priznanje na nedavno održanom internacionalnom festivalu mađioničara u Hrvatskoj, piše "24 sata".

Volarev se od tinejdžerskih dana bavi mađioničarskim trikovima, a dečje predstave su mu specijalnost.

"Raditi sa decom nije isto kao sa odraslima. Oni su iskreni i otvoreno vam kažu kada im se nešto ne sviđa. Imao sam dosta poteškoća kada sam pre 15 godina počeo da održavam predstave za decu. Dešavalo se da izvedem neki trik, a da neko od dece kaže da sam dosadan. Deca su surovo iskrena i zbog toga je veoma teško držati im pažnju", kaže Volarev.

Imao je i nepredviđenih situacija u profesiji kao kada mu je mađioničarski šešir sam skakutao po podu tokom predstave!

"Zeka je bio nemiran, pa je skakutao i hodao po podu. Nije se video od šešira, pa je izgledalo kao da šešir skače. Na trenutak sam se zaledio i nisam znao šta da uradim, međutim dečji osmeh je rešio čitavu zavrzlamu" kaže Volarev.

Oduvek je želeo da se magijom bavi profesionalno.

"Kako bih usavršio rad s decom, odlazio sam na seminare po svetu koji su držali eminentni stručnjaci", kaže Volarev.

Internacionalno udruženje mađioničara ima više od 2.000 članova i jedinstveno je u svetu. Okuplja mađioničare iz celog sveta s ciljem da ovaj vid zabave preraste u još jednu vrstu umetnosti.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti