Dobrovoljci zovu prevoznike da pomognu, okupljanje u 10h na keju

Dobrovoljci se u 10 časova okupljaju na keju.
Dobrovoljci se u 10 časova okupljaju na keju.

Novosađani koji su pozvali građane da se jave kao dobrovoljci i okupili pri tome preko 1.300 građana su 021.rs obavestili da sada pozivaju prevoznike da se jave ako su u mogućnosti da u 10 časova na keju, između Varadinskog mosta i Montažnog-demontažnog mosta dođu sa autobusima kako bi prevezli dobrovoljce do Šapca ili nekog od drugih naselja u skladu sa preporukom štaba za odbranu od poplava, pošto Novi Sad nije u mogućnosti da trenutno obezbedi prevoz za sve dobrovoljce.

Prevoznici mogu u inbox fejsbuk strani portala 021.rs ili na mail radio021@021.rs poslati poruku sa informacijom, kako bi smo kontakt prosledili organizatorima akcije.

  • Jelena

    17.05.2014 06:54
    Sremska Mitrovica
    hitno potrebni dobrovoljci za odbranu Sr.Mitrovice. Polazak u 11h na strandu.
  • Volonter

    17.05.2014 06:45
    Više informacija
    Ljudi, ja sam se isto prijavio, sad vidim ide se u 10h, nego koliko se ostaje tamo? Jel treba da nosimo hranu i vodu za sebe i za koliko dugo? Ako se ostaje više dana, bolje i da ne idem jer ću dobiti šut kartu sa posla ako i minut zakasnim u ponedeljak...
  • Lalla

    17.05.2014 06:35
    devedesetih,,,,
    devedesetih je JGSP vozio..........
    a sada???????!!!!!!!!!!!!,,,,,,,,,,

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti