Kamioni neprekidno odnose vreće s peskom

U hali Gradskog zelenila na Novom naselju (Bulevar kneza Miloša) jutros je privremeno zatišje pošto su napunjene velike količine vreća sa peskom, a konvoji kamiona ih neprekidno odnose.
U hali Gradskog zelenila na Novom naselju (Bulevar kneza Miloša) jutros je privremeno zatišje pošto su napunjene velike količine vreća sa peskom, a konvoji kamiona ih neprekidno odnose.

Dobrovoljaca, kojih je sinoć bilo nekoliko stotina trenutno ima desetak, a poziv za pomoć je i dalje otvoren. Džakovi će se puniti tokom celog dna, lopata i džakova ima.

U Šabac je sinoć iz Novog Sada otišlo 200 dobrovoljaca i dve ekipe Hitne pomoći sa sanitetskim vozilima i kompletnom opremom. Takođe, poslato je 24 kamiona napunjena vrećama sa peskom, 80.000 vreća za punjenje peska, kao i šator za poljsku bolnicu.

Sve probleme u vezi sa poplavama građani mogu da prijave na sledeće brojeve telefona: 021/ 480-7913, 480-7928, 480-7911. Takođe, na ove brojeve telefona mogu se javljati i građani koji žele da pomognu ugroženim područjima bilo da se radi o pomoći dobrovoljaca koji žele da idu u ugrožena područja, ili o pomoći u hrani, sredstvima za higijenu i slično.

Iz Grada mole građane koji žele lično da donesu pomoć da to učine na adresi Skupštine grada, Ulica Žarka Zrenjanina 2, u toku celog dana.

  • Petar

    17.05.2014 13:14
    Svi dzakovi su odvezeni, stize novi pesak, dzakovi za punjenje su pripremljeni. Svaka cast svima koji dolaze da pomazu!
  • Goran

    17.05.2014 11:16
    džakovi
    Džakovi su sinoć punjeni do pola 3. Objavite kad bude trebalo da se nastavi utovaranje džakova u kamione i punjenje novih? Pratimo vesti.
  • 17.05.2014 10:46
    Da se podsetimo
    Odbrana od Dunava 1965. godine.
    http://www.youtube.com/watch?v=ijZ0DrUQChQ

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti