Prekinut saobraćaj na putu od Paragova do Venca

U prekidu je saobraćaj od Paragova do Venca zbog mnogobrojnih odrona, slivanja velike količine vode i opasnosti od rušenja stabala na put.
U prekidu je saobraćaj od Paragova do Venca zbog mnogobrojnih odrona, slivanja velike količine vode i opasnosti od rušenja stabala na put.

U NP "Fruška gora" za 021 kažu da nije sigurno da će do večeras ovaj putni pravac biti osposobljen za saobraćaj.

Zatvoren je i put preko Rakovca do Zmajevca prema Vrdniku. Radnici Nacionalnog parka već treći dan rade na otklanjanju stabala koja su se urušila. Materijalna šteta je za sada neprocenjiva. Strahuje se od erozija i urušavanja novih stabala.

Obustavljen je i saobraćaj za sva civilna putnička vozila na putu Ruma - Šabac, saopšteno je iz JP "Putevi Srbije". Alternativni putni pravac je "Rumska petlja" - Buđanovci - Nikinci - Platičevo- Šabac.

Iz Puteva Srbije apeluju na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

Tokom jutra zatvorena je za saobraćaj i pruga Sremska Mitrovica –- Martinci, zbog rasta vode u kanalu koji je povezan sa rekom Savom, jer ni po jednom od dva postojeća koloseka na ovoj relaciji nije bilo moguće organizovati bezbedan železnički prevoz. Sve stručne službe srpskih železnica i raspoloživa mehanizacija su na terenu, kako bi se na pojedinim deonicama, gde je to moguće, pruge što pre popravile i osposobile za bezbedno odvijanje saobraćaja.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti