Novosađani smeštaj za evakuisane prijavljuju Gradskom štabu

Iz Gradske uprave su saopštili da Novosađani koji su u mogućnosti da ponude besplatan smeštaj za ugrožene stanovnike treba da se jave Gradskom štabu.
Iz Gradske uprave su saopštili da Novosađani koji su u mogućnosti da ponude besplatan smeštaj za ugrožene stanovnike treba da se jave Gradskom štabu.

U Štabu kažu da se treba javiti na brojeve telefona: 4807 913, 4807 911 i 4807 908 kako bi Gradska uprava preventivno napravila spisak i stanje slobodnih kapaciteta u Novom Sadu.

Takođe, Novosađani koji su spremni da prime građane iz ugroženih područja treba da jave i broj osoba koje mogu da prihvatite.

Hoteli u Novom Sadu već su obavešteni i očekuje se da proslede informaciju o slobodnim kapacitetima.

  • 18.05.2014 12:12
    Amidža, pošto je kod tebe smeštaj? Jesi povećao cene? Gde ti je tenkić?Ološu belosvetski!
  • ns

    18.05.2014 05:20
    @anti bot
    e druže, tenk mu je igračka, ima on još štošta pa i par hotela (Sajam, Novi Sad...) mogao bi dotični da ustupi deo kapaciteta za početak!!!
  • 18.05.2014 01:25
    beer
    Stvarno ne razumem vas koji u ovakvom trenutku imate snage i volje da prozivate te kriminalce, estradne ličnosti i ostale gluposti... Sve se ja slažem sa vama, ali odakle vam volje i energije da se sad time bavite, stvarno je glupavo... Nego, interesuje me, zašto se napušteni vojni objekti ne daju na privremeno korišćenje ljudima koji nemaju gde? Kasarna Arčibald Rajs u Futoškoj je idealna za tako nešto. Zvrji prazna godinama. Pomozite bre ljudima, duša me boli što je ovo moglo da se desi bukvalno svakome od nas, nikako ne možemo da utičemo na to...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti