Dva poslanika DS prešla u Treću Srbiju

Dvojica poslanika Demokratske stranke (DS) u Skupštini Vojvodine prešla su danas u stranku Treća Srbija.
Dvojica poslanika Demokratske stranke (DS) u Skupštini Vojvodine prešla su danas u stranku Treća Srbija.

Reč je o poslanicima Srđanu Zavišinu i Lazaru Račiću, saopštila je Treća Srbija. Ova stranka do sada nije imala nijednog pokrajinskog poslanika, niti je učestvovala na izborima za Skupštinu Vojvodine, u maju 2012. godine. Treća Srbija su osnovale osobe koje su isključene iz Pokreta Dveri, nakon izbora 2012. godine.

DS u Skupštini Vojvodine sada ima 50 poslanika, čime je dodatno umanjen broj poslanika vladajuće koalicije. U toj koaliciji su i Liga socijaldemokrata Vojvodine i Savez vojvođanskih Mađara.

Vladajuća koalicija ima 67 od ukupno 120 pokrajinskih poslanika.

  • Belidens

    05.06.2014 09:01
    Nije vredelo
    2012 vas nije vredelo upozoravati da vodite pogrešnu kadrovsku politiku... tada je voda u uši ušla i tebi Pajtiću a i Elezoviću i Bori Novakoviću... a o prof Petroviću ne vredi ni trošiti reči. Pajtiću milo ti je bilo da se okružiš ljudima koji su ti se uvlačili u dupe i do neba hranili tvoju sujetu... milo ti je bilo da se okružiš gorima i glupljima od sebe, samo zato da bi tu u sopstvenim očima izgledao pametniji i lepši. Nisi želeo da se držiš one stare narodne mudrosti da ti nije neprijatelj onaj koji ti govori istinu već onaj koji te laže. Starogrčki istoričar i esejista Mestrije Plutarh je rekao: Meni nisu potrebni prijatelji koji će mi samo klimati glavom, jer to i moja senka može bolje od njih!
    Ovo je direktno tvoja krivica i tvoja kadrovska politika i ti ustvari nisi rešenje problema kao novi predsednik DS-a... ti i takvi poput tebe su srž problema DS-a i dok takve kao ti ne sklone trajno sa svih funkcija u DS-u nema vama boljitka...
  • Piplfoks

    05.06.2014 07:30
    Moralni pigmeji idu u stranku moralnih patuljaka.
  • Demokratija

    19.05.2014 10:37
    izbori
    Šta će nam izbori, kad eto jedna stranka bez ikakavih izbornih rezultata učestvuje u vlasti u Novom Sadu, parlamentu Srbije i Vojvodine.

    SRAMOTA gde živimo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti