Trudnice, porodilje i bebe iz Sremske Mitrovice stigle u Betaniju

Večeras su u novosadsku Betaniju pristigli autobusi sa trudnicama, porodiljama, ženama sa urađenim carskim rezom i bebama iz Sremske Mitrovice.
Večeras su u novosadsku Betaniju pristigli autobusi sa trudnicama, porodiljama, ženama sa urađenim carskim rezom i bebama iz Sremske Mitrovice.

Svi su oni preventivno evakuisani iz porodilišta u Sremskoj Mitrovici, potvrđeno je za 021.rs u Pokrajinskom štabu za vanredne situacije.

U Betaniji za sada nisu mogli da nam potvrde ovu informaciju.

Takođe nije poznato da li je majkama i bebama potrebno nešto, ali će najverovatnije nedostajati pelena, opreme za bebe, hrane za bebe, opreme za mame, sredstava za higijenu...

  • Đuđa

    18.05.2014 20:46
    Ko je osnovao, dobro i radi!
    Treba će im evakuacija i iz Betanije. Tu se niko nije usrećio i dobro prošao. Nažalost nisu imali gde drugo da ih smeste.
  • noname

    17.05.2014 23:16
    Ostavite ih na miru
    Ostavite ih na miru, dovoljno su se istraumirali do sad.
  • sosa

    17.05.2014 22:51
    Dobrodošli mališani, nadam se da ćete se brzo vratiti svojoj kući...Pamti Novi Sad, lude osamdesete...kada nas je Mitrovica primala da se tamo porađamo zbog epidemije meningitisa ovde u Novom Sadu...I zato su neki od nas Sremci, makar i na papiru...Držte se i srećno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti