Novosađani nastavljaju da prikupljaju pomoć za Doboj

Večeras se na platou Spensa prikuplja pomoć za ugroženo stanovništvo u Doboju.

Večeras se na platou Spensa prikuplja pomoć za ugroženo stanovništvo u Doboju.

Organizatori akcije za 021 kažu da su za sada nejneophodniji hrana i odeća za bebe, čarape, donji veš, sredstva za dezinfekciju, maske i rukavice.

Ko je u mogućnosti da pomogne treba da dođe u 20h kod velikih stepenica. Kombi koji je jutros otišao sa Pravnog fakulteta je već predao pomoć.

Studenti Pravnog fakulteta su se samoorganizovali i sa svojim prijateljima, kao i studentima sa drugih fakulteta prikupili jutros jednu turu humanitarne pomoći za Doboj koji je teško pogođen poplavama. Oni su prikupili odeću, sredstva za higijenu i hranu koju su spakovali u veći kombi koji otišao rano jutros.

Studenti ovog fakulteta su nakon što su spakovali stvari, otišli da pomognu i kolegama sa drugih fakulteta koji takođe spremaju humanitarnu pomoć za druge gradove pogođene poplavama.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti