FOTO: Potrebni volonteri kod rektorata Univerziteta

Studenti novosadskog Univerziteta okupljaju se od jutros kod rektorata i donose pomoć za žrtve poplava.
Studenti novosadskog Univerziteta okupljaju se od jutros kod rektorata i donose pomoć za žrtve poplava.

Svi fakulteti osim Medicinskog, koji je izmešten i posebno organizovan, udružili su se i u posebnoj prostoriji rektorata sakupljaju vreće sa hranom, vodom, garderobom i sredstvima za higijenu.

Okupljanje je počelo oko 7h, a kako kažu za 021, potrebno je još ljudi koji će prenositi vreće i kasnije raditi utovar u automobile. Sva prikupljena pomoć odneće se u magacin Crvenog krsta.

Kako je ranije rečeno, najbitnije je donirati hranu za bebe i decu, sredstva za higijenu, vodu, vreće i selotejp, dok je garderobe za sada dovoljno. Studenti će pokušati da apeluju na uprave fakulteta da se sve obaveze predviđene radnim kalendarom odlože dok je vanredna situacija, pošto ima studenata pogođenih poplavama ili su njihovi bližnji u nevolji. (Gorica Nikolin)

  • Marina

    19.05.2014 10:41
    Proverite pre nego što krenete
    Upravo sam se vratila odatle i bilo ih je dovoljno. 12:42

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti