Naprednjaci i Ligaši ujedinjeno spasavali kuću u Kamenici

U Sremskoj Kamenici u ulici Vase Stajića, bujica je nanela veliku količinu vode i blata, jer se obližnji potok pod uticajem obilnih kiša izlio.
U Sremskoj Kamenici u ulici Vase Stajića, bujica je nanela veliku količinu vode i blata, jer se obližnji potok pod uticajem obilnih kiša izlio.

 

Pojedine kuće zatrpane su muljem i blatom i humani građani još od subote pomažu da se dvorišta očiste. U pitanju je kuća koja je zatrpana muljem i u kritičnoj je situaciji.

Marija Kožul iz Sremske Kamenice organizovala je pomoć za starijeg komšiju koji živi sa sinom, koji je u invalidskim kolicima, nakon čega su im se pridružili i volonteri.

"Voda je išla takvom silinom, nekome je ušla u kuću, nekome u dvorište. U kući tog čoveka bilo je pola metra blata i zemlje u slojevima. Organizovala sam ovo iz revolta jer su vatrogasci rekli da su dužni da vade samo vodu, a šta je sa blatom, kojeg je bilo svuda?", kaže ona za 021.

Marija Kožul kaže da je zvala i političke stranke da pomognu i da su nakon što su volonteri otišli, u jednom trenutku istovremeno došli predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine i Srpske napredne stranke i zajedno radili što je bilo zanimljivo za videti.

  • proba-proba-prijem... da li se

    20.05.2014 11:07
    Visinske i nizinske pripreme naroda za novu koaliciju...
  • 20.05.2014 10:40
    Branislav
    Bio sam tamo u subotu. Radio. Nemojte lupetati ono sto ne znate. Klincima svaka cast, dosli su posle cetiri popodne, za razliku od vas koji sedite na kompu i ken*ate. Doslo je nas pet, oko pola jedan, pridruzili nam se radnici " Cistoce", njih sestorica. Prebacili smo barem dve prikolice blata da bi se moglo uci u kucu, zapravo uopste prici. Nismo se slikali, bas zbog takvih kao sto ste vi. I nocas sam bio u Morovicu, i nisam se slikao, nisam hteo, a gde ste vi bili? I, da jesam clan stranke, ali to je moja licna stvar i moj problem. Treba li da se stidim?
  • 20.05.2014 06:57
    ljigasi
    to je nova gradska i pokrajinska koalicija. posle su imali zajednicku zurku. plan im je da izbace one koji su im omogucili da budu vlast. sramota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti