Putarinu naplaćuju odokativno

JP "Putevi Srbije" i pored upozorenja premijera Aleksandra Vučića da se čini greška naplaćivanjem putarine građanima koji pomažu u odbrani od poplava i dalje naplaćuju putarinu.

 

JP "Putevi Srbije" i pored upozorenja premijera Aleksandra Vučića da se čini greška naplaćivanjem putarine građanima koji pomažu u odbrani od poplava i dalje naplaćuju putarinu.

Novosađani su 021.rs tako poslali i jedan račun za putarinu, rezignirani jer im je naplaćena putarina kada su nosili pomoć u Šid. Oni su nam rekli i da su im službenici na naplatnoj rampi rekli da im je rečeno da sami procene kome će naplatiti putarinu.

"Radnik na rampi nam je objasnio da su dobili nalog na sopstvenu procenu da naplate ili ne, ako ideš punim kolima ok, al kad se vraćaš ne", kaže jedna Novosađanaka.

Podsetimo, premijer Srbije Aleksandar Vučić koji se zahvalio građanima Srbije koji su pokazali nesebičnu pomoć u spasavaju ugroženih u poplavama, istovremeno je upozorio ministre da su učinjeni neku propusti, upravo u odnosu na građane i tu naveo da je propust što je volonterima naplaćivana putarina.

objasnio mi čika da su dobili nalog na sopstvenu procenu da naplate ili ne, ako ideš punim kolima ok, al kad se vraćaš....
  • goran NS

    19.05.2014 07:41
    kod nas je sve odokativno
    :(
  • 19.05.2014 05:53
    Sta je tu cudno
    Vucic je umislio da je bog ili sta ti ja znam.Slusam sinoc Jorgovanku "Vucic ce sigurno organizovati radne akcije". On ce organizovati ( a evidentno nezna) a mi da radimo.Neka se parlament odrekne prihoda i hrane za 150 i "manje" dinara i to uputi u ugrozena podrucja pa mozda i razmislimo. To sto ljudi rade nije zasluga Vucica ili nekog drugog politicara nego je to narod. isto je bilo i za vreme bombardovanja.dok je trajalo svi smo bili zajedno posle kud koji.Tako ce biti i sad nazalost ali to je tako.
  • kaže

    18.05.2014 21:27
    premijer.....pogresili smo sto nismo obezbedili prevoy iz šapca za volontere,pogresili što smo naplacivali putarinu,pa šta se koji očin dero onako i zvao sve u pomoć kad ne zna nič da organizuje,več hvali Čedu Jovanovića kako je poslo testo iz Fidelinke????!!!!opet BLJAK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti