Ponovo krenuli autobusi za Mitrovicu

Jutros je sa Međumesne autobuske stanice otišao autobus za Sremsku Mitrovicu i, kako za 021 kaže Snežana Jaković iz GSP-a, danas je situacija sa polascima sa te stanice nešto bolja nego prethodnih dana. 
Jutros je sa Međumesne autobuske stanice otišao autobus za Sremsku Mitrovicu i, kako za 021 kaže Snežana Jaković iz GSP-a, danas je situacija sa polascima sa te stanice nešto bolja nego prethodnih dana.

Autobus koji je jutros krenuo nije išao redovnom trasom za Mitrovicu preko Iriškog venca, već alternativnim putem, i ne zna se kako će se u nastavku dana odvijati prevoz ka ovom gradu, jer to zavisi od stanja na putevima, kao i u samoj Mitrovici.

Snežana Jaković dodaje da je otišao i autobus ka Zlatiboru Ibarskom magistralom, kao i za Vrnjačku Banju. Što se tiče međunarodnih polazaka, danas su krenuli autobusi ka Zagrebu i ka Republici Srpskoj, ali i oni su koristili zaobilaznu trasu koja obilazi Iriški venac.

Ostali polasci ka ugroženim područjima i dalje su otkazani, međutim, iz GSP-a poručuju građanima da prate stanje na putevima i ukoliko žele da putuju pozovu autobusku stanicu, jer postoji mogućnost da će se još puteva otvoriti za saobraćaj u toku dana.

Situacija na ostalim putevima Vojvodine je stabilna, tako da i autobuski saobraćaj redovno funkcioniše.

Iz GSP-a takođe apeluju na građane da imaju razumevanja ukoliko dođe do manjih gužvi u gradskom prevozu, jer je jedan deo gradskih autobusa na raspolaganju za prevoz ljudi i humanitarne pomoći ka ugroženim područjima zemlje, stradanim u poplavama.

  • 19.05.2014 10:03
    svaka cast hrabrim vozacima!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti