Apel da se pomogne stanovnicima Velikog Rita

Vojvođanski klub uputio je poziv za pomoć stanovnicima Velikog Rita, apelujući da pomoć ne dostavljaju direktno, već da se obrate Kancelariji za inkluziju Roma, na telefon 021 488- 723.

Vojvođanski klub uputio je poziv za pomoć stanovnicima Velikog Rita, apelujući da pomoć ne dostavljaju direktno, već da se obrate Kancelariji za inkluziju Roma, na telefon 021 488- 723.

Vojvođanski klub je, fejsbuk akcijom među članstvom, organizovao prikupljanje pomoći stanovnicima Velikog Rita koji su evakuisani i smešteni u tri mesne zajednice do povlačenja vode i onima koji su ostali u naselju, navodi se u saopštenju VK.

U subotu je 30 porodica čije su kuće poplavljene evakuisane, uz pomoć gradskog kriznog štaba, Kancelarije za inkluziju Roma i Vojvođanskog kluba, dok je Pokrajinski krizni štab poslao pomoć u hrani.

Dodaje se i da su najpotrebniji hrana i voda, kao i sredstva za higijenu, a posebno za malu decu.

  • Bojan

    20.05.2014 10:15
    Važi...
    Stanovnici Velikog Rita su uveliko na svim punktovima na kojima se prikuplja pomoć da se prijave kao korisnici iste...pošto socijala i dodaci koji već primaju nisu dovoljni. Činjenicu da je kompletno naselje divlje sagrađeno da i ne pominjem. Očekujem da im grad sagradi stanove u čast nama običnim idiotima koji plaćamo poreze i doprinose državi i stanujemo u iznajmljenim stanovima.
  • S.

    19.05.2014 13:12
    U cemu je problem da se daje direktno?
    Nemam nista protiv toga da se daje centru, ali niti direktnog davanja pomoci.
    Da mogu, ja vih sve donacije koje dajem, davao direktno. Tako bih minimizovao sansu za ovako nesto: http://www.021.rs/novi-sad/vesti/101456-paziti-se-prevaranata-koji-sakupljaju-pomo-po-kuama-u-ime-svratita.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti