Humanitarne svirke, koncerti i predstave za pomoć ugroženima

Više klubova i kulturnih institucija tokom ove nedelje oraganizuje humanitarne predstave i svirke kako bi pomogli ugroženima u poplavama.

Više klubova i kulturnih institucija tokom ove nedelje oraganizuje humanitarne predstave i svirke kako bi pomogli ugroženima u poplavama.

Ateist rep održaće u četvrtak u klubu Kvoter humanitarni koncert. Umesto ulaznice, za koncert potrebno je doneti tri konzervirana trajna proizvoda, kao što su konzerve hrane ili flaširane vode, a sva prikupljena roba biće prosleđena stradalima u poplavama.

Na ulazu u klub biće postavljena i kutija za prikupljanje dobrovoljnih priloga, pa bend poziva posetioce, da prema svojim mogućnostima, doniraju novac koji će biti uplaćen stradalima u poplavama. Ateisti će ovaj koncert održati na svoj 25. rođendan.

Gudači orkestar Opere Srpskog narodnog pozorišta sutra na Trgu Slobode u 17 časova održati humanitarni koncert, a dobrovoljni prilog će se prikupljati u obeleženim kutijama koje će stajati na vidnom mestu.

CK13 u sredu u 19 časova organizuje Zajedničku vegansku večeru,a sav prilog biće uplaćen ugroženima. Preporučena donacija za večeru kao i cena karte za koncerte je po 200 dinara, ali svako ko dođe može donirati koliko je u mogućnosti.

Sav prihod prikupljen od donacija biće uplaćen na zvaničan račun Vlade Srbije otvoren za pomoć ugroženima: ŽIRO RAČUN ZA POMOĆ (dinarski račun Vlade Srbije za pomoć ugroženima): Dinarski račun: 840-3546721-89.

Prihod od premijere predstave "Ričard Treći zabranjen", koja će biti 24. maja u Novosadskom pozorištu biće uplaćen za pomoć postradalima od poplava u Srbiji. Cena karte je 300 dinara, a ko želi i može, kartu može da kupi i po većoj ceni", navode u pozorištu.

Novosadsko pozorište takođe od danas prikuplja i pomoć za ugrožene u poplavama. Pomoć, pre svega ćebad i veš te odeću i hranu za bebe, kao i higijenski materijal mogu se doneti svakog dana od 10 do 20 sati u prostorije pozorišta u Jovana Subotića 3-5.

Prihod od premijere predstave "Ričard Treći zabranjen", koja će biti 24. maja, biće uplaćen za pomoć postradalima od poplava u Srbiji.
Novosadsko pozorište

"Za premijeru nema besplatnih, ni protokolarnih karata. Kartu treba da kupe svi: novinari, političari, kritičari... Cena karte je 300 dinara a ko želi i može, kartu može da kupi i po većoj ceni", navode u Novosadskom pozorištu.



Takođe, Novosadsko pozorište od 20. maja prikuplja i pomoć za ugrožene u poplavama. Pomoć, pre svega ćebad i veš te odeću i hranu za bebe, kao i higijenski materijal mogu se doneti svakog dana od 10 do 20 sati u prostorije pozorišta u Jovana Subotića 3-5.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti