Rudolf ipak stigao u Novi Sad, sutra kuva za Srbiju

Poznati kuvar iz Holandije i zvezda televizijskog kanala "24Kitchen" Rudolf van Vin ipak je danas došao u Novi Sad.
Poznati kuvar iz Holandije i zvezda televizijskog kanala "24Kitchen" Rudolf van Vin ipak je danas došao u Novi Sad.

Naša novinarka zatekla ga je u popodnevnim satima u Miletićevoj ulici u čuvenom restoranu "Lipa".

Rudolf je u intervjuu za 021 istakao da mu je žao što u Srbiju dolazi u ovako teškom trenutku, jer se spremio da uveseljava Novosađane i kuva za nih, ali je napomenuo da će ipak kuvati za sve posetioce Poljoprivrednog sajma, sutra od 10 časova. On se osvrnuo na tešku situaciju koja je zadesila Srbiju nakon razarajućih poplava i rekao kako se saoseća sa našim narodom i da zna tačno kako nam je, jer je i njegova zemlja često pogodena sličnim prirodnim nepogodama, s obzirom na to da se većinom nalazi ispod nivoa mora.

- Znam koliko vam je teško, i strašne su slike koje sam video na internetu o stanju u Srbiji. Oduševljen sam koliko ste i pored svega vedri i staloženi i smatram da je to neophodno u ovakvim situacijama. Malopre sam odlučio da ću i ja dati svoj skroman doprinos i sutra ću otići u Beograd u jedan hotel gde su smešteni ljudi koji su ostali bez domova u poplavama i kuvaću za njih ceo dan, što više obroka budem mogao - rekao je Rudolf za 021.

Rudolf će kuvati u Beogradu od 18.30 zajedno sa kuvarima hotela Slavija spremati večeru za oko 400 majki sa decom koje su tamo smeštene nakon evakuacije iz poplavljenih područja. Tu humanitarnu akciju organizuju 24Kitchen kanal, Ambasada Holandije i kompanija Imlek.

On je ujedno pozvao sve ljude dobre volje širom sveta da pomognu Srbiji koliko mogu, jer u ovakvim situacijama granice među državama ne postoje. Podsetio je da ovakve situacije svima mogu da se dese i da je sada vreme da svi pokažemo da brinemo jedni za druge, ma gde da smo.

  • 20.05.2014 07:41
    jbt. kuda ide ovaj svet kad su i kuvari postalu starlete???
  • iskustvo

    20.05.2014 00:01
    Leteci Holandjanin
    Svaka cast!
  • 19.05.2014 17:26
    Holanđanin! On bar zna kako je s vodom i branama. Svaka mu čast!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti