Otkazano okupljanje na Štrandu

Sutrašnje okupljanje na Štrandu je otkazano.
Sutrašnje okupljanje na Štrandu je otkazano.

Svi oni koji žele da pomognu mogu da odu u halu Gradskog zelenila na Bulevaru kneza Miloša, gde se pune džakovi koji se otrpemaju u ugrožena područja.

  • Anti Bot

    20.05.2014 08:02
    ODGOVOR
    Zašto sam ja uskogrudan i zašto se moje neko zapažanje i mišljenje tretira kao političko ne zanima me ko je za koga glasao, niti čiji je ko simpatizer ali ne želim da budem ničiji pajac ako je to nekom jasno onda mi je drago ako nije opet OK. Mučno mi je sve ovo možda grešim ali mi je voda došla do grla pa pričam svašta. Podržavam svaku akciju koja je došla od običnog čoveka ali ne i iznuđenu tj. pripremljen teren za slikanje nekog funkcionera ako me razumete šta sam želeo da kažem. Ja sam spreman i danas da idem da trpam pesak u džakove ....
  • Mrma

    20.05.2014 07:06
    ima vas baš uskogrudih,
    malih i jeftinih.Do neba hvala onima što vam nisu nalik.Onima,što se svakom nadju u nevolji i u dobrui čije su misli "ptice radosnice".@ Anti bot,iskreno te žalim.
  • nezaposleni, a iskusni menadže

    20.05.2014 05:22
    @ Anti Bot,Nije poplava svaki dan
    Da bi me bolje shvatio,ne podnosim SNS, Tomu, a i premijer često prelazi neke moje granice tolerancije, ali - ja se sada ne bih bavio politikom. Dokle god ova akcija daje rezultate, sprečava štetu i spašava ljude, pomagaćemo im koliko se od nas traži. Nesvrsishodno je da svako od nas istrčava sa nekim svojim viđenjima, jer su zbog nedostatka dovoljnog broja informacija, možda, pogrešna. Za kritiku uvek ima mesta i sve političke greške mogu da im se olupaju o glavu. Možda je i dobro što se od nekih akcija, kao što je opisana, odustalo na vreme. Procesima se upravlja tako što se imaju u vidu i alternativna rešenja, pa je sasvim razumljivo, kad se od nečega odustane, da se ljudi obuhvaćeni tim potezom osećaju promašeno i izigrano. Ovo je kao u sportu, broj igrača na terenu se zna, a i oni najbolji često sede na klupi.
    PS. Ni na sledećim izborima ne glasam za SNS koaliciju, ili već kako se zovu.
    Mnogo više mi smeta št ministra za specijalne situacije Velimira magistra Ilića nije bilo na ekranu, a možda ni na terenu(!?).

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti