POSLEDNJA VEST: Potrebni volonteri i ovog jutra za punjenje džakova

Na Bulevaru kneza Miloša potrebni su volonteri i ovog jutra za punjenje još 5.000 džakova s peskom.
Na Bulevaru kneza Miloša na Novom naselju potrebni su volonteri i ovog jutra za punjenje još 5.000 džakova s peskom, kažu za 021 u Gradskom zelenilu.

Volonteri koji žele da se priključe akciji punjenja džakova mogu se javiti putem telefona na broj 063/298-618.

Sinoć se pozivu na radnu akciju odazvalo više hiljada Novosađana koji su u rekordnom roku napunili 20.000 džakova koji su transportovani u sremsko selo Morović koje je evakuisano.

Konvoj je predvodio gradonačelnik Miloš Vučević, prvi šleperi krenuli su iz Novog Sada oko 21h, a potom se od ponoći do pet ujutro punjenje i utovar neprekidno odvijao. Natovareno je više desetina šlepera.

Na Medicinskom fakultetu i u Skupštini grada su za 021 kazali da građani koji žele da pomognu treba da znaju da su trenutno prioriteti voda, hrana, sredstva za higijenu, pelene za decu i odrasle, madraci, lampe i upaljači.

  • magarc

    20.05.2014 19:02
    jel ima i veceras da se radi? :D
  • PATTON

    20.05.2014 13:30
    Legijina himna!
    A očete opet da pevate "Zbogom ružo, zbogom ruzmarine..." i skandirate "Ubi, ubi, ubi Šiptara"?
  • Aleksandar

    20.05.2014 12:16
    BIo jutros pa idem opet
    Ljudi,svi lopate u sake i pravac JKP da svi date svoj maksimum i doprinos ljudima kojima je pomoc sada najpotrebnija.Vase malo nekom PUNO znaci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti