Dva koncerta danas na Trgu slobode za pomoć ugroženima

Na Trgu slobode danas su dva koncerta na kojima će se prikupljati pomoć za ugrožene u poplavama.
Na Trgu slobode danas su dva koncerta na kojima će se prikupljati pomoć za ugrožene u poplavama.

Mini koncert studenata muzičkog departmana Akademije umetnosti biće ispred katedrale od 14h.

Potom će od 17h gudači orkestra Opere Srpskog narodnog pozorišta održati na trgu koncert za pomoć ljudima sa poplavljenih područja.

Dobrovoljni prilog će se prikupljati u obeleženim kutijama koje će stajati na vidnom mestu.

  • Nemanja

    20.05.2014 08:59
    @Zainteresovana
    Ne, nego tebe treba da bude sramota, ali čisto sumnjam da hoće. Jedno je nemati poverenja u državu, a drugo je nasumice optuživati ozbiljne, cenjene ljude koji su pokazali volju da pomognu, i onda se još vređati kad ti neko lepo kaže da su to besmislice.
  • Zainteresovana

    20.05.2014 08:01
    @Teča
    kako vas nije sramota?!?!?! niko nije alergican na dobre humane ljude koji zele da pomognu... koncerti treba da budu, da okupe ljude, bez bilo kakvih kutija za pomoc! nek se obezbedi kombi(kamion) pored bine, i svako ko dodje donese vode, pampers, sapun, prasak, pastu za zube, sta vec treba i na sta se apeluje! Na javnim desavanjima treba da se podsete gradjani na koje racune mogu i treba da uplate donacije u skladu sa mogucnostima! a ne da izmisljaju kutije kojima ce se trag izgubiti

  • Teča

    20.05.2014 07:27
    @ Zainteresovana
    Pobogu, ženo ! Na šta ste alergični ? Na Akademiju umetnosti ili na gudače Srpskog narodnog pozorišta ? Inače, umetnici idu tako po zemlji Srbiji i kraduckaju, jel ? Lep je dan, svi na Trg da uživamo u pravoj muzici i da učinimo nešto dobro.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti